Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Unilever Engelli İş ve Staj Uzaktan çalışma fırsatı için başvurularınızı yapabilirsiniz 05.08.25

Konular
46
Reaksiyonlar
11
Unilever Engelli İş ve Staj Uzaktan çalışma fırsatı için başvurularınızı yapabilirsiniz.

%40 ve üzeri raporu olan adayların başvurularda raporlarını iletmesi rica olunur.

Öğrenci veya mezun engelli yetenekler ilanı detaylı okumayı ihmal etmeyiniz.

Unilever’de çeşitliliği kucaklıyor ve herkesin potansiyeline değer veriyoruz! Gennext Staj Programı, engelli adaylara kurumsal hayatta deneyim kazanma ve kendilerini geliştirme fırsatı sunarken, başarılı olanlara tam zamanlı rollerle kariyerlerine devam etme şansı tanıyor. Sürdürülebilir yaşamı yaygınlaştırma amacımız doğrultusunda, kapsayıcı ve esnek çalışma ortamımızda kendi geleceğinizi şekillendirin!

Bu pozisyon, şirketimizin farklı departmanlarında (örn. finans, insan kaynakları, tedarik zinciri, pazarlama, satış, kalite, teknik vb.) görev alacak Stajyer (Gennext) programı katılımcıları içindir. İlgili ekiplerdeki operasyonel süreçlere destek olmak, temel raporlama, veri girişi, dosyalama, sistem kullanımı gibi işlerin yürütülmesi ve fonksiyonun ihtiyaç duyduğu gündelik işleyişe katkı sağlamakla sorumludur. Program süresince katılımcıların hem iş yapma becerilerini geliştirmeleri hem de kurumsal hayata dair deneyim kazanmaları hedeflenmektedir.

CV ve rapor için e-mail adresi : info@engelsizkariyer.com
• Üniversitelerin lisans programlarında 3. veya 4. sınıf öğrencisi ya da mezun,
• MS Office programlarını temel düzeyde kullanabilen,
• Sözlü/yazılı iletişimi kuvvetli,
• Öğrenmeye açık, ekip çalışmasına yatkın,
• Mezun adaylar için hibrit çalışma ile haftanın en az 2 günü ofiste, kalan günlerde ise uzaktan çalışabilecek,

Bu programı başarıyla tamamlayan adayların, şirket bünyesindeki tam zamanlı roller için iç başvuru süreçlerine dahil olması ve kariyer yolculuklarına bizimle devam etmeleri teşvik edilmektedir.

@Polmiks, Bunun gibiler asgari ücrete köle satın alırlar. Saat süresi uzundur, 2-3 kişinin işini tek kişiye yüklerler, engeline bakmaksızın en zor işleri ona verirler çünkü engelli olduğu için birçok firmanın onu ile almak istemeyeceğini bilirler.

@bireda, Şimdi araştırdım. Gerçekten iyi bir firmaymış. Ama yukarıya yazdığım diğer çoğu firma için geçerlidir.

@Dolu Metrobüs,

Şakamısın birader Ünilever Bu..

400 Çeşit ürünü var Lipton,calve,magnum,Algida,cif,Knorr,Domestos,Axe,Dove,rexona,signal,OMO,Clear aklıma gelenler vs vs vs Bir marketteki ürün raflarının %80'i ünilever firmasınındır.. ( Dünyanın en büyük firmasına merdiven altı dedinya :) )

Kurumsal bir firmada engelli personeliyim 10 sene aynı binada çalıştık Ünileverdeki engelli çalışan kişilere gıpta ile bakıyorduk.Dış kapıdan zemin kattaki muhaberat odasına kargoları taşımak için 4 çeker jeep kullanıyorlardı :) o kadar zengin firma yani

ihtiyacı olan durumu uygun kim varsa başvursun bence...kaçırmayın derim...

iyi kötü beni ilgilendirmez isterse tasma takıp fantezi yapsın ben sadece maaşı merak ettim.

40 verse giderimde 40 vermez. Engelliye yüksek maaş veren bir yer ben çok görmedim. Yasal zorunluluk ve ucuz işçilik için engelli alıyorlar. Bir çok iş yeri yasal zorunluluğu da önemsemeyip cezasını ödüyor konu kapanıyor.

@Dolu Metrobüs,

Firma ümraniye saray mahallesinde kendine ait 9 katlı binaya tüm branşlarını bi çatı altına toplamak için vede şişli'ye otopark vs sığmadığı için taşındı..Haklısın hocam tüm dünyada 200 ülkede fabrikaları olan bir merdiven altı firmayı tanıyamamışım 🙂

Üst Alt