Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK'da çalışırken engelli raporu almak emekliliğime neden olur mu?

ecselans

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben TSK da astsb olarak görev yapıyorum ven mart 2025 tarihinde lenfoma tehisi kondu ve halen tedavim devam ediyor. benim surum şu yönde ben emekli olmak istemiyorum fakat engelli raporu almak ve vergi indiriminden yararlanmak istiyorum. peki engeli raporu alabilir miyim sizce oran % kaç olur birde engelli raporu aldım diye beni zorla emekliliğe sevk edebilirler mi ; ben rapor almak istiyorum ama emekli olmak istemiyorum. bu konuda acil bilgi verirseniz sevinirim.

Patoloji veya epikiriz raporunuz var mı?
Varsa buraya yapıştırın ona göre bir şeyler yazacağım... Lenfoma'da hızlı seyirli veya yavaş seyirli türleri var. Varsa patoloji raporunuz yapıştırın lütfen.

@ecselans,

Engelli raporu almayın. Senin maaşın zaten yüksek sonra problem yaşarsın vergi indirimini falan boş ver, Engelli raporu çoğu şeye engel oluyor. En başta ehliyete bile engel oluyor süründürüyorlar. Kesinlikle engelli raporu almanıza gerek yok ise almayın.

vergi indirimi dediğiniz şey bir işe yaramaz ki bunun niçin çalışma yaşamınızı riske atmanıza değmez.

Diğer yandan, Lenfoma teşhisi işinizi yapmanıza mani olmadığı sürece kimse sizi işten çıkartamaz aslında.

Üst Alt