Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diyabet için emeklilik hastalık listesinde tanı yazılmış mı?

Bende tip 1 im nöropati ve retinopati mevcut red geldi itirazımda redle sonuçlandı
Bende tip 2 olarak başvurdum nöropati ve retinopati var red aldım acaba 3. Hastalık mı isteniyor hafif işgücü kaybı için

Son düzenleme:
Valla görünüre göre onaylanan yokki herkese ret veriyolar diabet özelinde konuşuyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar başvurunuzu yapın sgk ya gidip çalışamıyorum deyin beni sevk edin deyin onlar sizi eğitim araştırma hastanesine sevk etsinler engelli raporunuzdaki dereceye bakmayın orda 6 yada 7 dr a sevk edecekler hastalıklarınızı anlatın onlar sizi mr tahlil isterler bunları yapın derece yazmayacaklar sonra da heyet günü verecekler heyet te de sana bi şey sormayacaklar o raporları sgk ya yollayacaklar orda da dr lar var onlar hastalıkları değerlendirecekler hafif orta ve ağır belirletecekler burada tahmin yapmak zor olamazsın derler olabilirsinde ben hafif tanısıyla emekliyim bana sgk nın verdiği oran 45 ben sonra engelli raporu çıkardım bunun derecesi de 88 oldu hastalığım polio sekeli ve kanser 2 evre kanserde 3 yıldayım remisyonda yani vazgeçmeyin raporunuza bakmayın sağlıklı günler arkadaşlar

Arkadaşlar yeni yasa sonrası diyabet hastası olup çalışma gücü kaybı ile emekli olan varmı varsa hafif iş gücü kaybı için kaç hastalık gerekiyor ben mesela diyabet artı göz artı nöroloji olmasına rağmen red yedim hafif bile alamadım
Hafif iş gücü kaybı için diyabetin kaç hastalığa etkisi gerekmektedir

@Emrah.,

Kaç hastalık değil kardeşim tek hastalık olacak tek hastalıktan %40 ve üstü almalısın ve hastalığın sgk hastalıkları listesinde belirtilen düzeyde çalışma gücü kaybı olması lazım ayrıca şeker hastası olanları genelde emekli etmiyorlar serebral palsy tanısı ile ben bile ret yedim ama ankara Yüksek Sağlık Kuruluna itiraz,da bulundum ben hiç gecikmeden sende itirazını yap derim

@güllerin efendisi,

Belki ifade edememiş olabilirim diyabete bağlı nörolojik göz nefroloji kalp damar etkilerinden bahsetmek istedim hafif iş gücü için bunlardan kaç tanesine ihtiyaç var bunu öğrenmek istiyorum

Üst Alt