Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli mutsuz olmak kişilik özelliği mi?

Micro123

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
179
Sürekli Mutsuz olmak Kişilik özelliği mi yoksa hastalık mı ?

Hastalıktan kaynaklı olabilir,kullandığın bazı ilaçların yan etkisi olabilir veya düşündüğün gibi kişilik özelliği bile olabilir. her mutsuza hasta diyemeyiz ama örneğin schopenhauer zengin varlıklı bir insan ama hayatı sürekli sorgulayan mutsuz huzursuz bir karakter. aldığı herhangi bir tanısı olmadığı için adamın özelliği diyoruz.

bazı insanlar vardır kapı çalsa kalkıp oynar o kadar neşelidir bazıları vardır somurtkan en ufak şeyden nem kapan mutsuz bir tiptir aşırı neşe dolu olana mani,mutsuz olana depresyonda diyemeyiz.
sorunun cevabı her ikisi de olabilir

@Micro123,
Geçmiş hayatındaki olumsuzlukların yansıması olma ihtimali yüksek. Esasında anksiyete bozukluğu da aynı sonucu veriyor. Gereksiz tedirginlikler devamlı mutsuzluklara yol açıyor.

Ben bu konulara hastalık demek istemiyorum çünkü bu takıntılar kimde yok ki. Kimisinde az kimisinde fazla.

Doktora gitmeyen gizli mutsuz doktora giden hasta oluyor. O zaman herkes hasta.

Mutlu ol. Aynaya bak gül. Alışkanlık yapar bir yerden sonra. Bunu yap :)

Mutsuz olacağım diye mutlu olurken gülmemi bile durdurduğumu biliyorum

Üst Alt