Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şizofreni hastaları hayatınızda mükemmel hissettiğiniz bir an oldu mu?
Annemler merkez bankasında memurdu.özdere deki mb kampına giderdik küçükken.orada çok güzel anılarım olmuştu.ilk kız arkadaşımı orada edinmiştimsaçlarını okşamaya gözlerine bakmaya kıyamazdım.gençken aşklar güzel oluyor.ama şu anki nesil berbat ilişkiler yaşıyor.kızlar saygısız erkekler ilgisiz ve narsist.eezil bir ilişki sarmalı.
Benim 2 teşhisim var. Gittiğim özel klinikte şizoaffektif devlet hastanesinde bipolar. Şu an bipolar teşhisiyle tedavi görüyorum ama şizoaffektiflik için kanıtlanmış tek ilaç olan invegayıda kullanıyorum. Eskiden manik atakta kendimi üstün insan sanıyordum. Düşünsene zihnin hiç durmadan max performansla çalışıyor. Günde 8 kez boşalabiliyorsun. Hafıza süper. Espiritüelsin (normalde hiç konuşamam). Kısaca herşey harika. Gel gör ki bu çıkışın bir inişi var.
Tarih 16 şubat 1999 ,unutmam mümkün değil. annem bana atari almıştı. kucağımda atari kutum sevinçten neredeyse ağlayacaktım. yol boyu sımsıkı sarıldım kutuya.
tabi başka başka zamanlarda da güzel anlarım oldu ama o atari en saf sevinç halimdi