Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sinirsel işitme kaybımda tedavisini buldum kök hücre

gok5255

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Merhaba yüksek gürültü sebebiyle işitme kaybım oldu 44-44 DB arasında 4 ay öncesine aynı seviyede çok iyi duyyor ve anlıyorumdum ama şimdi çok zorlanıyorum TV izlemek hayal oldu işyerinde sürekli sorun yaşıyorum

Neyse biraz araştırma sonucu İsviçre kaynakları bir kilinik varmis kök hücre ile sorunları çözüyormuş iletişim e geçtim benimle türkçe dili olan yetkili konuştu tüm detayları anlattı sonra doktor ile görüntülü konuştuk tedavi mümkün dediler ancak söyle bir sorun var fiyatları bana göre çok pahalı karşılamam mümkün değil
Yaklaşık 650 bin ile 700 bin arasında bir tutar çıktı param olsa anında yaptırırdim ama işte... Cepte beş kuruş para yok ve hastalık ilerliyor napıcam bilemedim

Kilink Sırbistan'da merkezi isviçre fiyata herşey dahil yemek otel ilaç vb uçak hariç.

Bana gönderilen tedavi planını sizlere paylaşıcam YouTube URL tıklayın

@gok5255, Kök hücre birçok yerde para tuzağı. Bir tedavi mevcutsa bunu kendi doktorunuza danışın. Ayrıca sözü edilen tedavinin I. , II., III. faz çalışmalarında elde edilen veriler ile bunların yayımlandığı bilimsel makaleleri isteyin. Mesela nerede yayımlanmış, bilimsel bir gerçekliği var mı vs...

@gok5255,
Kök hücre umut ancak bedensel engelli omurilik felci gibi rahatsızlıklara çözüm bile olamazken kulak gibi hassas bir organa ne kadar çözüm olur muamma Sırbistan denilince aklıma kesin carpilirsin uzak dur demek geliyor eğer merkezi isvicredeyse İsviçre zaten bundan faydalanır sirbistanla falan da ugrasmazlar di sanırım kimsenin umudunu kırmak gibi olmasın ama inanıyorum eninde sonunda çare bulunacak yeni sayılacak derecede orta seviye işitme kayıplı birisi olarak çok doktora gittim hiç biri cihaz ve implant haricinde çare yok dediler neyse ki implant diye bir seçenek var gelecekte saçın altında hiç gozukmeyen çift taraflı implant geliştireceğin den şüphem yok koklear o kadar aksaklık ve engellemelere rağmen 90 li yıllardan sonra daha da gelişti günümüzde harici bir ses işlemcisini de kaldırdılar yakın gelecekte eminim tamamen doğal sesler ve görünmez yapılabilecek diye düşünüyorum dünyada ozellikle Amerika'da farklı alanlarda yapılan çalışmalar mesela beyin ile bilgisayar kontrol çalışmaları gibi çalışmalar insan sağlığı için yapılsa o yatırımlar insan için yapılsa şimdi çok insan sağlığına kavuşurdu naçizane düşüncem birde ülkemizdeki imkanlar şimdilik koklear i ücretsiz sunuyor geleckte de inşallah boyle olur memleketin kaynakları çalınıyor birilerine peşkeş çekiliyor veya insana değilde zaten zengin olanin varlığına varlık katmak için kullanılıyor geleckte herkes için bir tedavi ve cihazların gelişmesi insanların mutlu olması dileğiyle....

onkim labaratuvarlarınca diğer hastalıklarda kendı uzman doktorumun referansı ıle eksozom kordon kanı tedavisi kullandım. kullanmadan once 1 yıl dusunme arastırma donemı sonrası hem doktorum hem de yapay zekadan yararlandım. yeni yaptıgımdan henuz gelısmem yok olursa mucıze eklerım.

multiple sklerez kaynaklı sorunlar ıcın yaptırdım.

@gok5255,
Türkiye'de bu işi yapan vardır iyice araştırın ama hasta yorumlarına mutlaka bakın hayal satanlarda oluyor

Üst Alt