Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sıklıkla yaşanılan ani ruh hali değişikleri neden olur?

Ş!zofren

Üye
Konular
57
Reaksiyonlar
197
Gün içinde binbir farklı ruh hali yaşıyorum
Neden böyleyim bilmiyorum kararsızlık desem
Evleneyimi diyorum 5 dakika sonra evlenmiycem derim
Sevdigim bir insanı nefret ediyorum
Malulen emekli olayım derim aniden işimi seviyorum ne emeki olması diyorum
Uzaktan sokakta arkadaşı görürüm selam veriyim derim yaklaşınca da selam vermem o versin derim
Sürekli böyle net kesin düşünce davranış sergileyemiyorum

Böyle sürekli örnekler verebilirim
Niye böyleyim bilmiyorum

Şöyle bir örnekte vereyim
Mesela 10 dakika dindar olurum dua ederim sonra da aniden dinsiz ateist oluyorum dua ettiğim şeye küfür ediyorum

O değil de demek evlenmek istesen evleneceksin. Malulen emekli olmak istesen olacaksın. Bu kadar lüks. Helal olsun Vallahi. 👏👏👏

Bunlar bana Bipolar bozukluk belirtileri gibi geldi ama teşhisi tabiki psikiyatr koyar ruhsal olarak ani değişimler olması anormaldir bir anda gülerken ağlıyabilirsinis. Eğer bu belirtiler ağırlaşmadan en yakın psikiyatr a danışmanızı öneririm.

Ben 2016 dan beridir bipolar bozukluk ile cebelleşiyorum çok zor bir hastalık. İlaç kullanmadan tedavisi yoktur eğer sizde bu durum yoksa çok mutlu olurum çünkü Kimsenin başına vermesinler bu hastalığı siz tüm dürüstlüğünüzle bir psikiyatr ile görüşün korkmayın şuan çok ağır gözükmüyor yazdığınız kadarıyla.

Ama erken teşhis hayat kurtarır.

Örneğin hasta değilseniz sağlıklı olduğunuzu bileceksiniz. Çok büyük bir artı.

Ayrıca uyku durumunuz nasıl?

20 yıla yakındır psikiyatriye gidiyorum
Uykum düzenli ama ani değişiklik yaşıyorum kararlarım hep değişiyor
Birini sevsem iyi söz söylesem bi zaman sonra söverim onunla konuşmak istemem
Böyle bişey

Filmlerdeki uyuşturucu bağımlıları gibi kullanmıycam bi daha diyor yine kullanıyor
Ben de aynı benzer durum
Kararlı olcam artık desem de kararlarım değişiyor kararlı olamıyorum

Müzik dinlerken oluyor yalnız kalınca oluyor
yolda yürürken oluyor

bu hastalık mıdır nedir bu

kendi kendine bir haller içerisine girmek. insanlara ters davranma, kendisinin bile tanımlayamadığı davranışlarda bulunma, aşırı stres, üzüntü ya da heyecan haline girme gibi davranışlar tribe girmek olarak tanımlanır.

Eskiden "UMRUMDA DEĞİL" derken birazcık umrumdaydı ama artık "GERÇEKTEN UMRUMDA DEĞİL" diyorum.
Takılıyorum içimden geldiği gibi Benden daha rahatı gevşek demektir.
N'olursa olsun hiçbir şeyi ciddiye almıyorum.

Gün içinde vermediğm kararlar aklıma geliyor aslında bir cesaret de geliyor insana, yarın o işi halledicem gibisinden. lakin sabah olduğunda yine aynı kararları vermeye aynı davranışları sergilemeye devam ediyorum

uykuya dalmadan önce kesinleşmiş kararlı düsüncelere sahip oluyorum sigarayı kesinlikle artık içmiycem derim ve içmem ama yarın sabah olunca ilk işim bi sigara yakmak oluyor

Yani Gün içerisinde yapamadığımı yatmadan önce yapasım geliyor

Üst Alt