Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortam gözükmüyor, GSS prim borcu çıkartıldı!?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhabalar hastanede engelli olduğum için babamın üstünden görünüyordu sigortam fakat bir ay önce işe giriş çıkış yaptım hastaneye bugün gittiğimde sigortamı kendi üzerimden göründüğünü her ay 850 TL borçlandırıldığım söylendi bu durumda ne yapmam gerekiyor

Son düzenleme:
Bendede oldu. Erkeklerde hangi yaştı hatırlamıyorum ama o yaştan sonra artık babanız üzerinden göükmüyorsunuz. Ödenmesi gerekiyor

Kardeş 2014 yılında bana asgari ücretin 3 katı borç çıkartılar. engelli olmama rağmen. Herkes ödeyeceksin diye baskı yaptılar. Ben uzun zamandır işsizdim o zamanlar. sonra iş buldum. Öde devlet senden alır bir şekilde dedilr. Ben ödemedim tam 10 yıl boyunca. 2024 yılında 10 yıl zamanaşımdan dolayı borçu sildiler. şimdi borcum yok. Ödeyenler çok oldu fabrikada çalıştığım bana baskı yapanlar. Sonra kademeli aflar çıktı. Bunlar çok pişman oldular. Sonuç : )

@adil12, 4. Aydaki borç yüzünden hastanede barkod çıkarmadılar mecburen ödemek zorunda kaldık yüzde 77engelliyim

@anonymous,

Sgkya bugün gittim engelli raporunu yenileyip tekrar müracaatta bulunucaksın sgk il sağlık bi şeyine yönlendircez orda sağlıktan yararlanıp yararlanamadağına karar verilecek dediler 5000 küsür borç var şuan üzerimde

Engelli raporunuzu neden yeniliyorsunuz raporunuz sürekli değilmi

Sizden malül olup olmadığınıza karar vermek için hastaneye sevk vermeleri gerekiyordu malülük raporu ile sizin elinizdeki engelli raporu ile alakası yok

Son düzenleme:
Üst Alt