Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Serebellar ataxi tedavisinde kullanılan Mollii Suit Hakkında..?

polencafe

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar, ben serebellar ataxi rahatsiziyim ve tedavisinide bulamadım. Gaziantep' in İslahiye ilçesinde yaşıyorum. ( Depremin mahfettigi 2. bölge ).
Arkadaşlar, Ankara ( bilimob, bilim ortopedi) ve İstanbul( proklinik ) bulunan serebellar ataxi için Mullii Suit Hakkında bilgi sahibi olan veya bu kıyafeti deneyen oldumu ?
Bu iki yeride aradım konuştum, muhakkak faydasının olacağını söylüyor. Bende maddi imkansızlıklardan dolayı gidip deneyemedim.
Sizlerden gidip deneyen veya gidiebilecek olan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, ben serebral palsi hastasıyım. Serebellar ataxi hastalığının benzeri diyelim. Bende de denge sorunu vs var. Molli suiti ben de duydum telefonla da görüştüm mutlaka faydalı olur ama fiyat gerçekten çok yüksek geldi bana da..

Evet fiyat çok fazla yüksek ama bir iki defa denesek faydası varmı yokmu onu bilsek diyordum.
Siz nerde yasiyorsunuz. Deneme imkanınız varmı.

Üst Alt