Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sabıka kaydımın olması EKPSS ile atanmama engel olur mu?

Yeleralmaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar
Adli sicil kaydı aldığımda 2 adet alkollü trafiğin güvencesini tehlikeye atmaktan sabıka kaydım ve bir tane uyuşturucu madde kullanmaktan sabıka kaydım var.
Uyuşturucu madde kullanmaktan 191/1 içeri de girdim 3 gün yattım çıktık kalan 25 günü denetim ile bitirdim.
Özetle sicil kaydında 3 madde var
2026'da sınava gideceğim lisans mezunuyum iyi bir puan alsan memur olabilir miyim.

Teşekkürler

@Yeleralmaz, bendede adam öldürmeye tam teşebbüs ve meskene tecavüz var 7 yıl yattık çıktık 1 yıl denetim serbestliği verildi

“Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.”

@Beylane,

Bence hikaye bu cezaevinde çıkan 100 kişiden 4 kişiyi devlet işe sokmak zorunda terör den yatıp sağlık bakanlığı çalışan arkadaşım var benim

Üst Alt