Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor için ara kararda 6 aylık kontrol süresi istendi..?

samedo99

Aktif Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
428
Merhaba ara karar muayene oldum test te yaptilar ama 6ay takip edelim diyorlar zaten durum belli 1 yılı aşkın calisamiyorum ilaçlar belli rapor belli neden böyle olmuş olabilir birde 1 hafta sonra heyet randevusu verdiler toplanti olacakmış oraya cagirdilar beni ne yapmaya çalışıyorlar anlayan var mı ?o gün gittitimde mevcut duruma göre karar mi verecekler yoksa 6ay takip mi edelim diyecekler anlamadım . HAstalik bipolar 40 kısmen düzelen
@BnymnYldz @OğuzHan112

@samedo99,

SGK'nın ara karar ile istediği durum bildirir raporunu onaylayıp gönderebilmek için heyete çağırmış olabilirler.

Sen heyete giderken yine bipolar olan son raporunu yanında götür içeri girince gösterirsin gerekli olursa.

6 aylık takip hastalığının tedavisi ile ilgili olabilir.

Heyet bölge saglik kruulunun istediklerini yazması gerekmez mi ?6ay takip edelim ne demek ya zaten ilaglar belli rapor belli bunu anlayamadım var mı anlayan acaba ?

Üst Alt