Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz olup çalışan var mı?

Selamlar herkese,

Teşhisim şizofreni; yaşım 49.

Hastaneden çıkalı 20 yıl oldu. Son 20 yılın 19 yılını çalışarak geçirdim.
(Emekli olarak yaşadığım kabaca 1 yıllık dönemde daha da sorun yaşamıştım.)

ilk zamanlarda özel sektörde marketçiydim. 2010'da memur olarak atandım ve halen o okulda devam ediyorum.

Sigarayı bıraktım, 4 yıl oldu.

20 yıl önce 125 kiloydum şuan 112 civarıyım. Yediklerime dikkat ediyorum.

Özellikle sigarayı bıraktıktan sonra kendime daha bir gücenim geldi. Kendimi daha iyi hissediyorum.

4 yıl sonra EYT'den emeklilik vuruyor ama maaşlar çok düşük bağlandığı için çalışıyım diyorum.
Allahtan mani gelmezse 65 yaşıma kadar çalışmaya devam edeyim diyorum. Çalışmak bana iyi geliyor.

Dertdaşlara geçmiş olsun.

Şifalar dilerim tüm hastalara.

@-ARAGORN-, tam bagimli alırsan evde bakım maaşi 2022 engelli maaşi alirsin

2 si 15 bin küsür ediyor
Benim derdim parasal değil öncelik keyfim gelsin huzurum gelsin yoksa ne yapıcam paraya ama haklısın bir yıl daha uğraşırım bu ilaç yan etkileriyle olmazsa senin dediğin ilaca bağlı yan etkilerden yüzde 80 falan rapor alırım otururum ecelimi beklerim ama inanki yaşam tatlıyken zehir eden ilaç şirketleri ve beceriksiz doktorlara hakkımı helal etmiyorum ben hakkaten çok çektim yan etkilerden ama bir an önce normale dönecem dua edin bana ilacım falan düzelsin tamamdır hemen iş hayatı falan girerim biraz daha mücadele edecem invega 6 mg da yan etki yaptı hoca dayatıyor biraz inşallah esmer hoca iyi hoca ama hepsinde bi eli sıkılık var bi türlü ilaç değişmiyorlar hayırlısı ama sizlerin çalışması beni motive etti yoksa uğraşmam tam bağımlı alırım otururum ama dayanamam böyle yaşama...

Psikoz teşhisim var diye ruh sinirdeki stajımı iptal ettiler. Daha önce o hastanede çalışan psikoz teşhisi alan kişiler atak geçirmiş.
Bunda da vardır bir hayır, zaten içime sinmiyordu.

denedim yapamadım gösteriyorlar dikkatle bakıyorum ama algılayamıyorum ruh gibi dolanıyom işte

@Pickle, sevindim madur olmadığına stajda böyle oluyorsa iş bulurken napıcaz benimde atipik psikoz teşhisim var

Üst Alt