Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatriden hastane takibimi bırakırsam ne gibi sonuçlar doğurur?

@Tyler D., dostum emekli oldun diyelim. seni kontrole çağırdılar. doktor bakacak atıyorum 4 yıldır kontrollere gelmiyorsun ilaç yazdırmamışsın kullanmıyorsun. bu durumda emekliliğin iptal edilir. onun haricinde engelli raporunu iptal etmezler ama yarın ne olur oda belli değil bir yasa çıkar ve şu kadar süre kontrole gelmeyenlerin raporları iptal olacak denebilir. hepsini geçtim psikolojik sorunların varsa öyle kafana göre bırakmamalısın. Allah korusun sonuçları ağır olabilir. Ben de istemiyorum doktora gitmeyi,ilaç kullanmayı ama normal dediğimiz insanların içinde hayatımızı stabil bir şekilde sürdürebilmek için buna mecburuz. umarım tedavini aksatmazsın yoksa katıyla geri döner.
ilaçların yan etkilerinden şikayetçiysen doktora samimi bir şekilde anlat bir çözüm arayın

Kendi başına ilaçları bırakmak tehlikeli olabilir onun yerine doktora gitme süresini uzatmak daha iyi olabilir doktora ilaçları bırakmak istediğinizi ne gibi yan etkileri olduğunu söylerseniz ona göre bir yol izleyecektir.

"Bırakın bıraksın bi bakalım gözünü nerede açacak"
Ben 2012 TEMMUZ dan beri düzenli bir şekilde tedavi oluyorum. Bir gün dahi olsun hiçbir gün bırakmadım. Asıl cevap BEN ARTIK İLAÇLARI BIRAKAMAM doğrumu EVET DOĞRU. Ölene kadar devam edeceğiz artık. Yaşım şimdi 40 bu arada.

BELKİ BIRAKIRSIN belki başına gelmeyen kalmaz.

ŞİZOFRENİ çok olmamakla beraber OTİZM lilik daha ağır basmaktadır.

Her seferinde aynı şeyleri yazmak istemiyorum kusura bakma.

@Ahmet T, İyiyim. Dün gece uyuyamadım sanırım vücut ketiapine alışmış o yüzden sadece geceleri 400 mg quelept kullanıyorum diğer ilaçları kestim.

beyne iyi geldiği için beyin arıyor çünkü beyin iyi geliyor diyor

Ben bıraktım tekrar hastaneye yatırdılar. Teşislerim
Organik olmayan psikoz
Şizofreni
Bipolar
İlaçsız daha kötü olabilirsin.

şizofren hastalar tedavi edilmezse psikoza girer ve içine kapanır

@Tyler D., her atak beyinde yıkıma neden oluyor toparlanman 5 veya 6 ay sürebilir. İlaçlar ağır geliyorsa düzelttir. Tedaviyi bırakmamalısın.

Bende böyleydim bir ilaç bırakırdım bir doktora gitmezdim sonra anladım ki geçen tek şey zamanmış hastalanabiliyormuşum depo iğne ile devam etmeye karar verdik 3 ayliga kadar geçtik şimdi böyle takılıyoruz iyi oluyor size tavsiyem ilaçları zirtpirt bırakma düşüncesi ile mücadele ediyorsanız kesinlikle bu çok zor ve yorucu birsey o yüzden depo iğne alın zaten hayat zor ilaç almayıp hayatınızı daha zora sokmayın derim.

Üst Alt