Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik engelliyim. Ehliyet yenilemek istedim, hastaneye sevk ettiler..?

orhanbeyy

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
5
Merhabalar ehliyet yenileme için sağlık ocağına gittim sırf engelli raporum var diye beni hastaneye gönderecek
-Raporum ortapedik sadece ortapedi doktoruna mi gönderecek,
-Heyete girecekmiyim
-Ozel hastaneye gitsem ordada mi aynı işlemler olacak ?

Herkese karşı öyleler normal prosedür. 2018 de ehliyeti yenilerken doktor doktor dolaştım. Göz, kulak, ortopedi, pskiyatri vs... sonra yenilendi. Son soru özeli bilemiyorum. Aile hekimi devlet hastanesine yönlendirdi hepsini tek günde halletmiştim o zamanlar. O günden bugüne çok şey değişmiştir elbet. Ark.lar gerekli detaylı açıklamaları yapacaktır.

Fizik tedavi kısmında yazıyor bende. Oranım %60.

Normal. Her hastalık sahibini hastaneye sevk ediyorlar. Sadece ortopedidense sadece ortopedi uzmanına gözükeceksin. Tek hekim sürücü sağlık raporu alacaksın.

Gelişmelerden haberdar edin bakalım olumlu sonuçlanacak mı ? Ortopedik engellilerde sürücü raporu olamaz şikayetleri çok açıldı. Sizde durum ne olacak bakalım.

@orhanbeyy, BENDE BU SENE EHLIYETIMI DEGISTIRDIM
OMCE AILE HEKIMI HASTANEYE SEVK ETTI
ORTAPEDI VE FIZIGE MUAYENE OLDUM HER IKISIDE ILCE SAGLIGA SEVK ETTI
SONRASI ILCE SAGLIGA GIITTIM RANDEVU VERDILER CAGIRDIKLERI GUN AYNI HASTANEDE SAGLIK KURULUNA GIRDIM
SURUCU OLABILIR RAPORU VERDILER VE EHLIYETIMI DEGISTIRDIM

Üst Alt