Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Noahlink Wireless 2 cihazı nerden satın alabilirim?

Spock

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Resound marka cihazlarım var ve bunları ben kendim ayarlamak istiyorum. Çünkü yapılan ayarlardan dolayı hep mutsuzum. Çalıştığım iş itibariyle gürültülü, yankılı ve bir çok olumsuz seneryo da duyabilmem gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı? Bu ürünü almak için araştırdığımda ürün fotoğrafı ile birlikte açıklamada yazılımı diye satılıyor. Bu ürünün kendisi olmuyor mu?
ya da 2. el bulmam mümkün mü? Sattığınız ya da bildiğiniz yer varsa söyleyebilir misiniz?

Not: Duyma ve anlama konusunda sorunum yok. Telefondan direkt bağlantı ile bir çok şeyi kısık sesde dahi dinliyor anlıyorum. ve ses kalitesi gayetde güzel geliyor. Ancak mikrofondan ses geleceği zaman saçma sapan filtrelemelere maruz kaldığı için gelen sesden verim alamıyorum.

Merhaba cihazı sahibinden de satılırken görmüştüm takip etmek lazım. sıfırı için zaten google yazın hemen çıkıyor. pahalı bir cihaz değil.

Cihazla birlikte sadece driver geliyor, yazılım yok. Yazılımı işitme cihazının markası tarafından edinmeniz gerek. Başta vermiyorlar yada paralı gibi görünse de kolayca bulunabiliyor. Hearing aids gibi forumlara üye olun size linkini veriyorlar.

Ancak cihazınızın desteği olduğuna emin olun. Sanki her bluetooth cihaz oluyor gibi satıyorlar ama hepsini desteklemiyor.

Üst Alt