Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meslek hastalıkları hastanesinden aldığım heyet raporunun neticesi ne olur?

Şeyma55

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar ben 4 senedir mağaza müdürü olarak çalışmaktayım 3 aydır dizlerimde ağrı şikayetiyle doktora gittim menüsküs yırtığı ve diz bağların tamamen yıpranmış dedi doktor..bende Süreyya paşa iş ve meslek hastanesine gidip heyet raporu aldım…heyet raporumda yazan

Menisküslerin Yerleşim Bozukluğu, Eski Yırtık veya Yaralanmaya Bağlı

(Bilateral)(İşin Şiddetlendirdiği Hastalık) ÖNERİ: 1. Çömelerek çalışma, çok sayıda merdiven inip çıkma, diz

eklemlerine aşırı yük bindirecek aktiviteler gibi ergonomik risk faktörlerine maruz kalmayacağı bir iş

organizasyonunda çalışmasına, 2. Mahallinde Fizik Tedavi ve Ortopedi poliklinik kontrolüne yazıyor

Fakat karar bölümünde
KARAR:

MESLEKİ TANI: Z10.0 MESLEKİ SAĞLIK MUAYENESİ SONUÇ: MEVCUT MUAYENE VE TETKİK

SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ NETİCESİNDE MESLEKİ PATOLOJİ SAPTANMADIĞINA,

PERİYODİK MUAYENE İLE TAKİBİNİN DEVAMINA DAİR OY BİRLİĞİ İLE SAĞLIK KURULU KARARIDIR.

Çalışma koşullarının 6331 Sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik gereği ilgili branş hekimi önerileri ve mevcut

patolojiler göz önüne alınarak işyeri risk değerlendirmesine göre işyeri hekimi tarafından belirlenmesi

uygundur.

** Bu rapor meslek hastalığı tespiti ve bildirimi için düzenlenmiştir

Yazıyor İşyerindeki bölge sorumlusu başından atar gibi raporun geçersiz olduğunu söyledi
Bana yardımcı olurmusunuz rica etsem
Tazminat alabilirmiyim

Ona öyle bir hak veremez doktır rapırunda belirtmiş bu arada sigorta pirim iniz ne kadar efendim

Meslek hastanelerinin meslekidir diye tanı yazması hiç bir şey ifade etmez ,alınan o raporu yüce ve ulu erişilemez yaptığından mesul tutulamaz sgk nın onaylaması gerekir, benimde meslekidir diye rapor yazdı meslek hastanesi,işyerine müfettiş gitti, müfettişlerin raporu evet bu iş yerinde bu hastalık olur diye rapor verdi ama yüce ve ulu sgk hazretleri onaylamadı

@muntada al ansar,
Ben dün sgkya raporumu gösterdim
raporun karar kısmında meslek hastalığıdır yazsaydı haklarını talep ederdin dediler
Bu rapora görende alabilirsin ama işverenin inisiyatifine kalmış dediler
Siz aslında alabilirsiniz benim iş yerinde arkadaşım direk işverene raporunu sundu mesleki yazıyordu tazminatını aldı

Üst Alt