Merhaba arkadaşlar ben 4 senedir mağaza müdürü olarak çalışmaktayım 3 aydır dizlerimde ağrı şikayetiyle doktora gittim menüsküs yırtığı ve diz bağların tamamen yıpranmış dedi doktor..bende Süreyya paşa iş ve meslek hastanesine gidip heyet raporu aldım…heyet raporumda yazan
Menisküslerin Yerleşim Bozukluğu, Eski Yırtık veya Yaralanmaya Bağlı
(Bilateral)(İşin Şiddetlendirdiği Hastalık) ÖNERİ: 1. Çömelerek çalışma, çok sayıda merdiven inip çıkma, diz
eklemlerine aşırı yük bindirecek aktiviteler gibi ergonomik risk faktörlerine maruz kalmayacağı bir iş
organizasyonunda çalışmasına, 2. Mahallinde Fizik Tedavi ve Ortopedi poliklinik kontrolüne yazıyor
Fakat karar bölümünde
KARAR:
MESLEKİ TANI: Z10.0 MESLEKİ SAĞLIK MUAYENESİ SONUÇ: MEVCUT MUAYENE VE TETKİK
SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ NETİCESİNDE MESLEKİ PATOLOJİ SAPTANMADIĞINA,
PERİYODİK MUAYENE İLE TAKİBİNİN DEVAMINA DAİR OY BİRLİĞİ İLE SAĞLIK KURULU KARARIDIR.
Çalışma koşullarının 6331 Sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik gereği ilgili branş hekimi önerileri ve mevcut
patolojiler göz önüne alınarak işyeri risk değerlendirmesine göre işyeri hekimi tarafından belirlenmesi
uygundur.
** Bu rapor meslek hastalığı tespiti ve bildirimi için düzenlenmiştir
Yazıyor İşyerindeki bölge sorumlusu başından atar gibi raporun geçersiz olduğunu söyledi
Bana yardımcı olurmusunuz rica etsem
Tazminat alabilirmiyim
Menisküslerin Yerleşim Bozukluğu, Eski Yırtık veya Yaralanmaya Bağlı
(Bilateral)(İşin Şiddetlendirdiği Hastalık) ÖNERİ: 1. Çömelerek çalışma, çok sayıda merdiven inip çıkma, diz
eklemlerine aşırı yük bindirecek aktiviteler gibi ergonomik risk faktörlerine maruz kalmayacağı bir iş
organizasyonunda çalışmasına, 2. Mahallinde Fizik Tedavi ve Ortopedi poliklinik kontrolüne yazıyor
Fakat karar bölümünde
KARAR:
MESLEKİ TANI: Z10.0 MESLEKİ SAĞLIK MUAYENESİ SONUÇ: MEVCUT MUAYENE VE TETKİK
SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ NETİCESİNDE MESLEKİ PATOLOJİ SAPTANMADIĞINA,
PERİYODİK MUAYENE İLE TAKİBİNİN DEVAMINA DAİR OY BİRLİĞİ İLE SAĞLIK KURULU KARARIDIR.
Çalışma koşullarının 6331 Sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik gereği ilgili branş hekimi önerileri ve mevcut
patolojiler göz önüne alınarak işyeri risk değerlendirmesine göre işyeri hekimi tarafından belirlenmesi
uygundur.
** Bu rapor meslek hastalığı tespiti ve bildirimi için düzenlenmiştir
Yazıyor İşyerindeki bölge sorumlusu başından atar gibi raporun geçersiz olduğunu söyledi
Bana yardımcı olurmusunuz rica etsem
Tazminat alabilirmiyim