Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik başvurum ne durumda?

goddar

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
İyiakşamlar.

Yaklaşık 1 ay önce Ca 50 (Kanser) hastalığından dolayı Heyete çıktık ve % 80 verildi.

Bugün sorgulama yaptım ve

İZMİR SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİGelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış05/11/2021 2:04 PMDOSYASINA TAKILDI

yazıyor.

Ne anlama geldiği hakkında yardımcı olabilir misiniz

Bu yazılanlardan pek birşey anlaşılmıyor doğrusu.
👍

E-devlet [FONT=Lato]Döküman Yönetim Sistemi'ne giriş yaptım (DYS)Açıklama kısmında Sağlık Kurulu Raporu,İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Emeklilik servisi,Gelen Evrak Bölümüne Kaldırılmış,Dosyasına Takıldı yazıyor.Onu merak etmişim[/FONT]

İşleminiz KASIM ayının 5 ile emeklilik servisinde devam ediyor görünüyor.

Teşekkür ederim.Rafa kalkıp olumsuz diye düşünmüştüm.Sağolun

4780 gün ve 15 sene ile Nisan 2023 tarihine kadar eşim Maluliyet aylığına hak kazandı.Bugün itibarı ile 2100 tl yatmış. Normalmidir acaba bu ücret bilgi alabilir miyim

4/A Statü

Bende eylül ayında malulen emeklilik için başvurdum.11 kasımda ağır engelli raporlarım %84 olarak çıkarıldı. giriş tarihim 17.07.2003 18 yıl prim gün 5247. acaba benim maaş ne kadar olur?

goddar

Aşağı yukarı bizim kadar olur tahminim.2100 ve birikmiş 1300 tl yatırmışlar.Fakat E-devlette Dys sisteminden takip ediyordum.Orada fazla açıklama yok. Şansımızı deneyip Sgk ya soralım dedik.Aylık bağlanmış ve gecikmeler bile yatmış. Yani bize hiç bir belgi gelmedi aslında

goddar merhaba kardeşim. sizlerin 15 yıllık primlerin hepsi asgari ücretmi yatırıldı hatırlıyormusun.

Üst Alt