Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malül emeklilikte ekim 2008 öncesi 5434 sayılı kanuna nasıl tabi olunur?

Ayhan1986

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar mrb Askerlik borçlanması emeklilikte ne gibi işe yarıyor ? Mesela 10 yıllik sigortaya faydasi varmi? Benim yıpranma hariç 10 yil hizmetim var,Askerliğide saydırırsam 11 yıl olacak,Ozaman 11 yil uzerindenmi emekli olacam? Askerliğimi 2007'de yaptim..SSK özel sektörde ilk işe giriş tarihim EYLÜL 2008.Memuriyete girişim OCAK 2009 GÖZÜKÜYOR , Yalniz ilk işe giriş ve Memiriyette geçen 4/C sigortami HIZMET BIRLESTIRMESI YAPTIM.Bunun ne gibi avantajlari var?5434'e Tabimiyim?KURUMUMDA İŞE BAŞLAMA TARIHIM OCAK 2008 YAZIYOR ? YANİ ASKERLİĞİDE SAYMIŞLAR.Bunun ne gibi avantajları var?KURUMUM BENI EMEKLİYE SEVK ETTI.ZATEN SİGORTA GÜNÜM EKSIK OLSAYDI KURUMUM BENI EMEKLİYE SEVK ETMEZDI.SİZCE BEN HANGİ KANUNA TABİ OLUYORUM 5434'demi?

Ayhan1986

5510 sadece emeklilik yaşını etkiler. Askerliği yedek subay yada geçmişte en az bir gün de olsa Memuriyettin varsa ancak olur diye biliyorum.

Ayhan1986

Hangi kanuna göre emekli olabileceğin belli oldumu?

Son düzenleme:
Üst Alt