Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ahhh ahhh babam kızdığında bende laf soyledigimde kavga esnasiyla basıp gidecek ücretsiz kalacak bir yerimiz olsaydı keşke ama maalesef aile evi keşke böyle imkan olsa.
Bizim engelli camiasından kapris boş konuşmalar sadece sorduk dimi saçma sapan konusmayip düzgün şekilde yorumlarınızı yapsanız isterseniz arayın Alman neyse engellilere uygun misafirhanelerde kalma olayı mevcut ayrıca ben sadece şunu denedim sizler için değil araştırmak adına yoksa param var. Arkadaşlar sizden ricam bir birey olarak düzgün ve bilgi kazandırıcı hitaplarla cevap vermek
Yani bir engelli camiası olarak düşmüş birine yardım edip yol göstermek mi yok bu sekilde mi yapmak beni yaniltmadiniz arkadaşlar her zaman ki gibi teşekkür ediyorum.. Şimdi diceksiniz bizi övdümü gömdü mü artık bunada siz cevap verin kendinizce iyi günler.
@Meksikalı,
Hocam bana neden kizdiniz sert çıkıştınız anlamadım ben size her konuda katılıyorum ücretsiz konaklama herkesin hakkı olmalı babasıyla kavga edip basıp gidenin de bir yeri olmalı diyorum sizi kastederek ben birşey söylemedim ki. Çünkü baba bensiz birşey yapamaz kafasında ve egolu ücretsiz bir yer bulsam bende sizin gibi gidicem inanın yani bana kızmayın size her konuda destekliyorum hocam.
@Descartes,
Hocam ben çevreme bakıyorum herkes babasıyla arkadaş gibi sakalasiyor eğleniyor ama benim babam en ufak şeyde bağırıp çağırıyor karşısındakini dinlemeden basıyor zokayi haksizken bile bağırıp çağıran adam hiç yaşamasin daha iyi emin olun böyle baba varken babasizlik daha iyi diyorum ben çocuklarıma asla boyle davranmayacagim hep arkasında olucam onlarla arkadaş sırdaş olucam haksız olsa bile evladım arkasında dağ gibi babası var hissi vericem hiç olmazsa keşke babam olmasaydın dedirtmem hocam. Suan keşke gidecek evi bırakacak ücretsiz benimde bir yerim olsa diyorsam ben çoktan ölmüşüm zaten ev aile herkesin can damari hocam ama ben bir an önce kaçma derdindeysem istediği kadar babam yaşasın olsun farketmiyor
@Hayataisyan,
Bu adamın dediğini kimse anlamıyor mu , adam aile evinde yaşamaya mahkum olduğunu, evden başka gidecek yeri olmadığını söylüyor , büyük ihtimal işsizdir eve mahkumdur , çoğu hasta insan da bu durumda ,ana baba evden kovsa sokakta ölür
@Emrekvk,
Vallaha ben yaa kendimi ifade edemedim arkadaşa yada o herşeyi yanlış anlıyor ben maden mühendisi aynı zamanda muhasebeciyim yani düşündüğü gibi değil
@Emrekvk,
Aynen öyle hocam beni birtek anlayan siz oldunuz sözlerime tercüman olduğunuz için çok sagolun valla beni anlamadı Meksikalı arkadaş ben yoksa Meksikalı arkadaşa kötü birşey onu kıracak kızdıracak birşey söylemedim kendimden bahsettim biraz o yanlış anladı sanırım konuya doğru yorum yapıyım arkadaş zaten bulmuş kendine ücretsiz yer bende bir kaç tavsiye veriyim öğretmen evi veya pansiyonlar çok ucuzdur onun dışında ücretsiz yer bilmiyorum keşke olsa dedim yani ama misafirhanelerin ücretsiz olması çok iyi olmuş konu sahibi arkadaş için.
Aynen öyle Suna ablacım kimse anlamıyor belli ki çünkü ben arkadaşı kıracak üzecek sinirlendirecek birşey söylemedim babamla yaşadığım olayı anlatarak keske bende babam bağırdığında sinirlenip evi terkedip ücretsiz bir yer bulabilsem keşke ama aile evi mecbur babamın kelimelerini bağırmasını yutucaz. Ben bundan bahsettim arkadaş başka birşey anladı yada konudan birazcık ayrı yorum yaptığım için arkadaş bana sert çıktı.
Belli bir yaştan sonra çocuğun veya babanın birbirine olan sorumlulukları ortadan kalkar sizin de imkanınız olsa farklı bir yerde oturmak o sekilde iyi anlaşabilirsiniz insanlar farklı mizah ve anlayış yapısına sahip oldukları icin baba çocuk veya akraba ile anlasamayabilirler sizin onlarla yasamanız bir zorunluluk degil sadece hal hatır sorup hakkını gözetebilir iyi davranavilirsiniz aynı şekilde seninde onlar üzerinde hakkın var guzel terbiye iyi davranış ama barınma maddi boyutu kişinin özel durumu dışında kendisine aittir anne baba mecbur degil aynı şekilde sende imkan bulursanız uzaktan aile iliskilerini sürdürmek en doğrusu bugun her birey aile olup veya kendi yaşayıp sorunların üstesinden gelip birbirleri ile yaşanan sorunları asgariye düşürüp hayatını sürdürüyor( özel durumlar müstesna bunun icin sabırlı olmak gerekir yapacak birsey yok)
Günümüzde aile bireyleri ile yaşayan kişiler ( kari koca degil bunlardan bahsetmiyorum ) anne ,baba ,kardeş, teyze , dayı gibi kişilerin bu sorunları cokca yaşadığını görüyoruz bekar bir halamın oğlu var evde iken problemleri bitmiyordu suan kendi yaşıyor hiçbir sorunu yok birbirlerini özlüyorlar bir araya geliyorlar Özlem giderip hayatlarına devam ediyorlar en güzel kısmı bu tabi aile olmak farklı bir sorumluluk