Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da kısa sürede yatış yapabileceğim psikiyatri hastanesi var mı?

Shamrain

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
9
selam istanbul'da bildiğiniz yatış işlemlerinin uzun sürmediği ve kolay bir şekilde yatabilmemi sağlayan bir devlet hastanesi tavsiyesi verebilecek olan varmı. rahatsızlık hem şizofreni hemde madde bağımlılığı. amateme söyledim yatırmadı şizofreni hastalığından dolayı sitelerinde de böyle bir ibare var. bu bulguları olan hastaları kabul etmiyorlarmış.

-Psikotik bulguları olan vakalar (Deliryum Tremens tablosu haricinde)
-Komorbid bipolar bozukluğu olup atak dönemindeki, afektif semptomları ön planda olan vakalar

selam,takibinizi yapan doktor buna karar verebilir. madde bağımlılığından dolayı ruh ve sinirde yatan 2 kişi tanıdım. doktorunuza madde bağımlılığınızın olduğunu amateme yatıralamadığınızı söyleyip yardım isteyin. son kararı o verecektir. kan testi yapar sizi gözlemler ve karar verir

@alifatih1958,

saolun

@Ben_Claudius,

tamamdır doktorumda aslında arkadaşın önerdiği gibi mazhar osman hastanesinde fakat bu zamana kadar gizliyordum korkudan beni yatırırlar diye ama şuan mecburi yatmak zorundayım herşey kötüye gidiyor çünkü. birde başka hastane öğrenmek istedim çünkü bakırköydeki en son yattığımda çok kötü bir yerdi.

@Shamrain,
Bakırköy doluymuş doktoruma sordum. Ben de kontrolsüz para harcama ve sık duygu değişimi yüzünden gitmek istedim

@Shamrain,

Teşekkür ederim eğer imkanınız varsa elazığa veya diğer illerde yatışınız daha kolay olabilir

@dgcnn,

Kontrolsüz para harcama nedeniyle hastanede yatınca istesen de yapamayacaksın

Önemli olan taburcu olup dışarı çıktıktan sonra devam ettirmemek. Bu konuda kendine güveniyor musun ?

Son düzenleme:
Merhaba
Erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine başvurun

@Descartes,
Eski halim geri dönüyorum ondan korkuyorum. Ailem perişan oldu benim borçları ödemekten. Kendimi öldürmeye başlayacam bu sefer. Yine o evreye girdim. Annem babam üzülmesin diye gidesim geliyor. Yoksa ben niye durduk yere ekt olayım? Zaten kaç defa gebertmeyi denedim boğazıma bıçak batırıyorum girmiyor damarı kesiyorum hemen kabuk bağlıyor. Resmen bu dünyaya acı çekmek için geldim geberemiyorum da. Her gece yalvarıyorum aileme nolur canımı alın diye. Yaşamaktan acı çekiyorum artık biraz istediğim normal olmak. Normal olmabın nasıl birşey olduğunu unuttum.

@dgcnn O zaman doktora bir sürü antidepresan ya da antipsikotik yazdırıp zombi gibi gezeceksin. Başka yolu yok. Hiçbir şey hissetmezsin, acı ve tatmin duygusu da dahil.

Üst Alt