Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İsmek kursu sınavında telefonlarımız alınmak istendi!?

Umut0318

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
6
İsmek İngilizce kursuna gidiyorum cuma günü sınav var hoca soruların cevaplarını verdi grupta sınav günü telefonlar alıcakmış yerleri de değişecekmiş
bende karşı çıktım ve ÖSYM sınavına girmiyoruz diye de tartışmaya girdim vermem diye de söyledim

Sınav esnasında fotoğraf veya video çekilebilir diye önlem alıyorlardır. zaten cevapları vermiş kopya endişesi yok. kurumun prestiji için bu tarz önlemler alması gayet normal.andavalın biri çıksa sınav esnasında foto veya video paylaşsa ne olacak. siz belki böyle bir şey yapmayabilirsiniz ama kural varsa uymalısınız. ne olacak yani telefonu verseniz. ben sınavınızda görevli olsam tutanak tutar sınava almazdım bile keyfiniz bilir. bakalım kurumdakiler ne yapacak detayları bekliyoruz :)

@BayKukla,
Ehliyet sınavı için kazanma garantili kurslara giderdik. Bas parayı al ehliyeti sınavda hoca şıkları söylerdi. Yoksa motordan kimse geçemezdi.😂

@Dolu Metrobüs, benim zamanımda tam tersi sindirmeye çalışırlardı "yok sen alamazsın geçemezsin. şunun oğlu bunun torunu alamadı geçemedi. 4-5 girişi hala uğraşıyor" cart curt.
ilk seferimdi girdim aldım ehliyeti marketten ekmek alır gibi. Sonra aracı süremezsin konvoyda apışıp kalırsın dediler. Onda da sorun olmadı. Need for Speed sağolsun :ROFLMAO:

Çok matah bir şeymiş gibi yüceltirler şoförlüğü. Şimdiyse biladerle ortak sürdüğümüz ladayı satalı çok oldu. Üstüme alırdım almasına da altı çürüktü. Uğraşamam. Motora geçeceğim.

Telefonu istedi vermedim sonra kağıdı aldı dışarı çık dedi çıkmadım verdim telefonu yüzüne atar gibi attım çıktım

İlginçmiş gerçekten.

Bir tanıdığım gidiyor ismek'te kursa, 4 farklı ismek'e gittiğini biliyorum.
ilk gittiğinden sertifikasını aldı,
ikinci gittiği yerde hoca ile yıldızı barışmadı, yarım bıraktı kursu,
üçüncü de sonuna kadar derslere gidip sınava gitmediği için sertifika alamadı.

dördüncü gittiği yerden çok memnun, hem hocalarından hem çalışanlarından hem de lokasyondan.
son gittiği yerde doktor raporu vs yok ama sınav fobisi var diye rica etti ayrı odada tek başına sınava bile aldılar.

Üst Alt