Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçimden konuştuğumu insanlar duyabilir ve görebilir mi?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
301
İçimden konuştuğumu insanlar duyabilir görebilir mi ?
düşüncelerim okunuyor

Yaşadığın durum "thought broadcasting" olarak geçiyor. Bende de vardı. Düşüncelerimi televizyonda yayınlıyorlar diye televizyon izlemekten rahatsız olurdum ama TRT için çalıştığımı düşündüğüm için izlerdim.

@Ahmet T, senin teşhis şizofreni değil miydi? Doktor psikoz olduğunu mu düşünüyor?

@Pickle teşhiş şizofreni doktor daha iyi ilgilenirler diye demişti psikoza al randevuyu diye
yeni bir ilaç deniyecekler piyasaya sürürmesini bekliyoruz

Son düzenleme:
Askerde yaşamıştım. Bilirim çok zor bir durum. Ne düşünüyorsam zannediyorum ki onu söylüyorum.

@Ahmet T, Böyle bir şey imkansız. Ama sen durduk yere insanların gözünün içine bakıyorsan uzun süre haklı olarak rahatsız olurlar ve tepkili bakış verirler. Kendini ikna etmek için birinin karşısında otur, onun hakkında kötü düşün ama ona baktığını anlamasın. Bak hiçbir tepki vermeyecek, çünkü böyle bir şey yok. Tümüyle hasta olduğun için böyle bir düşünceye sahipsin. Gerçekte ise böyle bir şey mümkün değil.

@Pickle,
Türk televizyonlarında kanal çok ve içeriklere para yatıramıyorlar.On iki karşılıklı diyalogta hiç bir şey anlatılmaması beni sinir ediyor.Herkes bir cümle söylüyor sonrasında izmir köfte gibi birbirlerine bakıyorlar.Allah belamı versin insanlarla konuşamıyorum.Bütün kafası bozukları yazar yapmışlar normal ortadan kalkmış.Kişileri izleyici kazanmak için delirtmek nedir?Bunların yanı sıra biri küfretsin para alıyım ilgi çekiyim diye konuşmacılar bilime bile aykırı şeyler konuşuyorlar.Sözde rtük var ama ben kafama vurup yine tecavüz edecekler gibi muhabbetler görüyorum.Kişiler yalan söyleyerek her şeyi bulandırıyor bunlarda.Önce verilen resim de verileri değiştirip yeni yorumlama yapıyorlar.Aynı yaşta olan kişiye sen benden büyüksün diyor.Evli kadına ben yine sana yazıldım veya şizofrenler için bunu da söyleyeyim gibi durumlar var.
Terör yanlısı birini televizyonda izlerken neden sokakta bu ev bizi destekliyor lafını duymak zorundayım.Ayakkabı numarası bilinen terörist neden benim apartmanımın önünde?
@Şamil676767,
Vatan haini bu dediklerin de tetiklenmen gibi o da yıllardır bu halde olduğundan durumu yönetemiyor.
@Tyler D.,
Dengede kalmak lazım.

Doktorum sabah ilk klozapini iç 1 saat sonra akineton 1 saat sonra dideral iç dedi
akşamları saat 10 da akineton gece 11 de klozapini iç dedi gelişme gördüm kendimde

Üst Alt