Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hastane bahçelerindeki kaldırımlar boyum kadar olmasa!..
Evet bende geçen hafta sağlık ocağı na gittim daha önce hiç gitmemiştim. Uzaktan bakınca gayet güzel bir rampası var insana güven veriyor, yanına gidince rampanın başladığı yerde koca bir çukur ve akülü arabayı atlatacak kimse yok . (Kanımı Dut ağacının dibinde açık havada aldılar.) :lol: :lol: :lol:
keşke olmasada sadece hastane bahçelerinde değilki bu boyumuzu bulan kaldırımlar yolda evimizin önünde her yerde maalesef gelde çık çıkabilirsennnnnnnn :?:
bakın aklıma şimdi geldi.pazar arabası aldığımızda onu kaldırımdan çıkarmak öyle zor gelmiştiki.sonra ne görelim pazara kadar olan caddedeki kadırımlarda bu arabaların geçebileceği geçişler var :shock: acaba diyorum,ev kadınları engellilerden daha mı iyi örgütlü :wink:
valla buna türkiyede çözüm bulunamaz sanıyorum, insanlarımız yolda yürümeyi bilmediği için, sürücülerde kaldırımlar yüksek olmasa yayaların yoluna çıkabileceği için, eh belediyelerde naapsın, boyumuz kadar kaldırım yapıyorlar.