Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasının kapsamı ve sınırları nedir?

umuttürk1905

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, 2024 EKPSS?ye ortaöğretim düzeyinde girdim ve 92 puan aldım. Ocak ayında tercih olursa yeniden tercih yapacağım. Atanırsam düz memurluk veya hizmetli kadrolarını yazmayı düşünüyorum.

Atandığım zaman bana sadece arşiv araştırması mı yapılacak, yoksa güvenlik soruşturması da olur mu?

Not: Yazmayı düşündüğüm bakanlıklar Adalet, İçişleri, Sağlık, Orman Müdürlüğü vs.

Eğer güvenlik soruşturması yapılırsa kendi bilgisayarımızdan veya telefonumuzdan girdiğimiz sitelere bakılıyor mu?

Not: Annemin babamın ve benim hiçbir sabıkamız yok, devam eden davam yok, terörle bağlantım da yok. Bu durum olumsuz sonuçlanır mı?

adalet bakanlığına atandığımda soruşturmam 1 ay sürdü. arşiv dışında güvenlik araştırması da yapıyorlar. o zaman öğrenciydim kaldığım yurda polisler gelip yurt müdürüne falan sormuşlardı beni.

ne zaman atandınız siz birde hic bir davama yok sicilim temiz ama insan korkuyor ister istemez bu internet gecmişime bakıyorlarım yanliş bişey cıkarsa olmsuz sonuclanırım tedrigin oldum sizde yardım ederseniz süreç nasıl işler diye merak ediyorum ilk defa ekpss ye girdim cok da bişey bilmiyorum

@umuttürk1905,

Süreç 1 ayı bulduğunda ben de inceden tedirgin olmuştum. Arşiv taraması ve güvenlik soruşturması yapılıyor. İnternet geçmişi biraz uçuk bi örnek olmuş, extrem işler yürütülmediği sürece internetten sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Üst Alt