Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olmam KPSS A grubu ile atanmama mani sayılır mı?

Fatih4972

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
4
arkadaşlar herkese merhaba şu günlerde önlisanstan mezun oldum 2 yıl ruhsal duygusal engelli raporum var ekpss liseden hiç çalışmadan 80 aldım haliyle atanamadım
şimdi önlisanstan ekpss ye girip Allah izin verirse ekpss 2026 da atanmak istiyorum kendi ilimde.

sorum ise şu iktisadı bitirince normal kpss den a grubundan yazılı sınavı kazansam atana bilirmiyim veya yapay zekadan uzaktan tezsiz veya örgün tezli yüksek lisans yapmak istiyorum zamanla görevde yükselebilirmiyim ve görev yükselmede sorun yaşarmıyım.
bir çok yazılım dilini biliyorum elektrik elektronik haberleşme biliyorum yapay zeka derslerinide zaten aldım bunlarıda söylememin sebebi kendimin performansını en iyi şekilde hangi bakanlık ve kurumda gösteririm ayrıca iktisadada çalışacağım

biraz uzun oldu herkese teşekkürler ve lütfen görevde yükselmiş yada kpss a dan atanmış bir engelli kardeşim varsa onlardan da görüş almak isterim...madem okuyoruz ::D

işe başlarken sağlık çalışabilir raporu isteyeceklerdir çalışabilir durumda oldugunuzu izah edebilirseniz

Ekpss ile atanıp daha sonra kpss 2026dan puan alıp a grubu kadrolara başvurursanız ekpssden atanmış oldugunuz meslekten istifa etmeniz gerekiyor sanırım. Bekleme süresi vs var mı yok mu öğrenmek lazım. Onun haricinde akli melekelerin yerinde kpssden atanabilirsin. Her kurumun görevde yükselme sınavı olur kendi içerisinde ancak a grubu kadrolar uzman yardımcısı denetmen yardımcısı gibi kadrolar oluyor. Bir nevi yüksek lisans da yapmış oluyorsun çünkü atandıktan 3 sene sonra tez sunmanı bekliyorlar. Her şey olumlu olursa uzman/denetmen unvanına sahip oluyorsun

Önce bir işe girde gerisi gelir , doğmamış çocuğa don biçiyon , kpss den atanamsı artık eskisi gibi kolay değil herkes memur olmak istiyor

@Emrekvk,

yok hocam amacım öncelikle ekpss vhki kadroları kesin atanacağıma inanıyorum ancak atandıktan sonrada kendimi geliştirme motivasyonu açısından bu soruyu sordum

atandıktan sonra kurum içinde yükselebilirsin , bu kurumlardaki müdürler vs onlarda kurum içinden yükselen adamlar ,yalnız lisans diploması kurtarmaz o işler için, millet bu devirde bir yüksek lisans doktora yapıyor , ortalıkta doç prof unvanlı insan dolu

bende yapay zekada yüksek lisans yapmayı düşünüyorum hocam :D

aslında anksiyete tarzı bir şeyde var içimde çünkü ruhsal duygusal engelliler toplumda en çok dışlananlar iş açısından

@Fatih4972,
benimde iktisat bitecek az ders kaldı açıktan , rahatsızlık olsada şuan engelli raporlu felan değilim , not ortalaması tutsa yüksek lisans okumak isterim , o da şuan ders başı 5 bin tl mi neymiş aöf de pahalı , kpss a grubu ve b grubu var lisan mezunları ikisinden de atanabiliyor

rahatsızlık varda, tekrar muane olcam araştırma hastanesinde , kesin tanı konsun ondan sonra başvuracak gibiyim rapor için, daha önce ben 84 almıştım normal kpss den atama vs çıkmadı , inşallah bir yere atarız kendimizi yoksa bu hayat şartları bizi yaşatmıyacak , Allahdan ev felan kira değil :D

Üst Alt