Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli B ehliyet ile traktör ve ATV (T3) motor kullanımı..?

SmhGwz

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Mrblar.
10.02 ve iki teker kullanamaz kodlu ehliyetimiz mevcut..
sadece otomobil hanesinde tarih yazıyor..
T3 belgeli traktör ruhsatlı atv motorsiklet kullana var mı aramızda? trafik sorun yaratırmı acaba ?
cimere yazmışım direk kodların acıklaması yazarak cevp vermişler..
engelli b ehliyetlerinde iki tekeri herkese kullanamaz işaretli olmamalı oysaki kullanabilecek kişilerin 50 cc tarzı motorlar normal b gibi kullanabilmesi gerekir diye düşünüyorum..

Maalesef sadece tertbatlı otomobil kullanabiliyoruz,bende atv aldım plaka sigorta hepsi var ama maalesef kullanamıyoruz .... artık yakalanısaya kadar devam

Ehliyetin arkasında yazar hangisini kullancaginz son kullanma tarihi yazar. Yazıyorsa kullanırsın yoksa kullanamazsın. Atv ehliyet kodu B1 traktöru unuttum.

@Alman, M yazıyor tarihi ehliyette, ama iki teker kısıtlaması e-devlette görünüyor.

@Alman,
otomobil harici hiçbirşey yazmıyor ama engelliler için en iyi bi araç aslında otomatik vitesli araba gibi.
@ozzy,
tertibat sadece otomaik vites için aslında ama engelli için ideal araç dye düşünüyorum.. en marka model sizin atv

@SmhGwz,
Otomobil harici yok ise 2 teker kullanamazsıniz. B1 var ise atv de sıkıntı olmaz. Sonuçta atv de 4 teker. Bende engelliyim ama bende motor ehliyeti var tüm sınıflari A1, A2,A olarak. Kullandığım motorda A ehliyeti kapsıyor. Güçlü olduğu için.

@BayKukla,
M sınıfı mobilet düşük Güçdeki 2 tekerli araç. Kısıtlama varsa ki var diyorsunuz. Kullanamaz o zaman.

@SmhGwz,

Bende aynı fikirdeyim bizler için ideal bir araç...bende daha önce çin malı atv vardı 12 sene kullandım kaçak tabi ki ...şimdi 450 cc ilk Arora Hector var

Üst Alt