Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilikte tekrar rapor isteniyor mu?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
69
Arkadaşlar süresiz yeni tarihli raporu olan (2013) emeklilikte tekrar rapor istenir mi?

raporun 2013 tarihinde aldıysan istenmez vergi indirim raporun birde şuan elindeki süresi rapor istenir

muhendis3232

İlk kez 1 Ekim 2008'den sonra sigortalı olanlar + Bağkur'dan emekli olanlar (4b) + Emekli sandığı'ndan emekli olanlar (4c) emeklilik zamanı geldiğinde kurum sevki ile yeni rapor almak zorundalar.

29.12.2007 sgk ilk giriş bu tarih
şimdi kamu benden istenmez mi 2024 de emekli olmak istiyorum

hangi kanunda vs. yazıyor dediğin şey link paylaşabilir misin

muhendis3232

ben diyorum, sen hala "kanun" diyorsun! :):):):)

Şaka bir yana, durum yukarıdaki mesajımda yazdığım gibidir, tereddüt etmene gerek yok.

OturanBoğa

oturanboğa kanunu madde 22 a bendi :D

29.12.2007 giriş var ama raporu 2013 de aldım peki bu etki eder mi

muhendis3232

29.12.2007 ssk girişi, sonrasında 1 ekim 2008'den sonraki bir tarihte memurluk olmuşsa, emeklilik zamanı geldiğinde yeni rapor almak zorundasın.

Ufukalp

evet şuan devlet memuru engelli kadrosundan 2015 den beri ama öncesi 2007 sgk giriş..rapor tarihi de 2013
OturanBoğa

hadi ya bu kötü oldu işte süresiz raporun bir anlamı kalmıyor aslında

%47 raporum var %50 olsa 16 yıl 4300 güne tabi oluyorum iştmeden 27 diğer rahatsızlıktan 30 aldım işitme arttı ama 30 aldığım oran tekrar verirlermi bilmiyorum sence yeni rapor çıkarmalımıyım

muhendis3232 sevgili kardeşim şu an için raporun sürekli ise yeniden neden çıkartacaksın emekli olacagın zaman senden tekrar isteyecekler raporu oturan boga yazdıgı gibi emekli olacagın zaman gidersin rapor almaya alırsan emekli olursun alamazsan rapor alasıya kadar ugraşırsın hem işinden olmazsın durum bundan ibaret.yok ben yeniden alayım şimdi dersen emekli olacagın zaman yeniden yönetmelik değişirse zaten yeniden alacaksın 2024 gelmeden öncesinde git rapor al dene şansını ne oran verecekler 2024 tede planın neyse uygula tekrar rapor al eger aldıgın rapor senin için yeterliyse emekli olursun

rapor istemezler mühendis istersen görüş isteyerek raporunu kuruma verip elindeki raporu
ankarada onaylanıp günü geldiginde direk rapora gerek kalmadan emeklilik dilekceni verebilirsin canın isterse direk emekli olursun

Üst Alt