Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emeklilik sonrası kontrol muayenesinde tüm branşları gezecek miyim?
Kontrol muayenesi için 14 Temmuz'da İstanbul'da heyete girdim ve o tarihten şu ana kadar raporum e-devlete düşmedi.Rapor e-devlete ne zaman düşer?Ayrıca,bazı kişiler 5 aydır kurulda beklediklerini yazmışlar.Bu işlem bu kadar gerçekten uzun sürüyor mu?
@34Ahmet, merhaba kontrol.muayneleri e devlete dusmuyormus ben bir ornegini sgk giderek aldim normal durum bildirir raporu gibi degil direk sizi sevk eden sgk ya hitaben duzenlenen bir rapor
@34Ahmet, evet sgk gidince rica ettim hastane size yollamis sizden almami soylediler dedim cikti verdiler raporda ne yaziyor bilmiyoz bile gidip almasak goremiycez 1 yil kontrol muayneli olarak uzattilar ilk kontrol muaynemdi raporu aldigim tarih itibari ile bir yil uzatilmis ama 3 ay oncesi basvuru yapip raporu cikardigim icin 9 aya tekebul ediyor 9 ay sonraya sil bastan ayni surec