Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurusu sürecinde çalışmaya devam edebilme prosedürü nedir?

Lone

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu konuda bir sorum var, yarın gidip sgk ya soracağım ama icim rahat etmesi açısından burdada sormak istedim. Ayin 19 unda vergi indirimi ile emeklilik için başvuruda bulundum.1.5 2 ay surer dedi mamur. Bu arada iş yerim ilede görüştüm geri ise başlayacağım ama işyerinden bu gün aradilar beni emekli olana kadar nasıl sigortalı olacaksın onu Bir öğren dediler bana. Nasil olacak bilen varmi bana ya emekliliğin baglanana kadar işe gelmeyeceksin yada öğren başvurduğun tarihte seni emekli olarakmi calistiracagiz yoksa normal sigortami odeyecegiz diye soruyorlar. Bununla ilgili bilgisi olan varmı. Yanlış anlatım olabilir bu konulara uzak olduğum için.

Lone

Emeklilik müracaatı yaptığınızda size tahsis numarası verilir. Bu işlemin ertesi gün destek pirimi ödeyerek emekli çalışan olarak işe girişiniz yapılabilir. İşlemleriniz dilerse 5 ay sürsün, hiçbir önemi yok. Hemen işe başlayabilirsiniz.

Merhaba, %54 sürekli rapor ile 20.10.2020 tarihinde emeklilik işlemlerini başlattım ama tahsis numarası vermediler ne zaman tekrar işbaşı yapabilirim.

elaarikan48
E devlet Dys ekranına bakın işlem başlamıştır. Başvuruyu takip eden ertesi gün sgpd ile işe giriş yapılabilir.

Gelen evrak dosyaya kaldırılmış konu tahsis talep yazıyor

Üst Alt