Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşları e-devlet sitesinde görünmüyor?

Konular
11
Reaksiyonlar
108
emekli maaşları arife olmasına rağmen edevlette gözükmüyor sizde durum benzermi ? neden olabilir tşk

Maaşlar bayram sonrası ödenecek diye biliyorum.

Neden gözükmüyor bende de ek ödeme gözüküyor

Bendede sadece ek ödeme var her bölümde aylık tutarında hiçbir şey yazmıyor

Durum bende de aynı şuan da sadece ek ödeme görünüyor normalde 12 veya 13 de maaş görünüyordu sanırım Bayram dan dolayı

19 mayıs emekli maaş günüm benim de edevlet de herhangi birşey yok ek ödeme dışında...

Kamu kurumları bayram tatilinde ondan alabilir mi

Maaşı merak ediyorsanız ek ödemeyi 26 ile çarpın

ödeme bilgisi bulunamadı

edevlette ödeme bilgisi sorguladığımda ödeme bilgisi bulunamadı diye bir yazı çıkıyor daha önce zam ayıda olsa sıfır yazsada çizelge gözüküyordu sizdede durum aynımı teşekkür ederim bu ilk kez oluyor

Sizde Edevletten sogulayıp durum aynımı ? cevap yazarsanız sevinirim.saygılar

mehmet hocam ödeme bilgisi bulunamadımı diyor sizde de tşk

Cevap için teşekkürler Mehmet hocam genel bir durum var demek ki saygılar

[Buradaki saygısız ifadeler site yöneticisi tarafından silindi]

1 AY GERİYE alın aylık bilgileriniz cıkar ama aylıklar zam döneminden aylıklar ödeme emeklilerin görükmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bunu anlayın artık bayram gelmeden hepsi görükcektir en gec 6 gün sonra

ben görmedim fakat Benzer soru 5 kez daha sorulmuş olabilir insanlara mal diye hakeret etmeye kimsenin haddine değil zoruna gidiyorsa cevap vermezsin ben zaten mehmet hocamdan cevabımı aldım teşekkür ettim sen niye sonradan bu çirkin uslup ile konuya dahil oluyorsun bu yorumu gören admin site sorumlusu varsa benim üyeliğimi silmesini rica ediyorum biz buraya hakaret yemeye gelmiyoruz en azından ben gelmiyorum

aykut35

Kullanmış olduğunuz üslup çok çirkin ve kırıcıdır aynı zamanda forum kurallarınada aykırıdır bence forum kurallarını tekrar gözden geçirseniz iyi olur.
Bölümün yetkilileri sanırım konuyla ilgilenecektir.
Kolay gelsin

Üst Alt