Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Çalışma Programı

Calligrapher

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar arkadaşlar, benim sağlık kurulu raporum(atipik psikoz) ekpss başvurusuna(Şubat) yetişmez dedikleri için normal KPSS'ye gireceğim ama sizin için de gayet kullanışlı olabilecek bir program hazırlamıştım. İnternette arayıp modifiye edilebilir bir program bulamadım. Bu benim işimi fazlasıyla görecekti. Google Sheets(E-Tablolar) ile açıp dilediğiniz gibi oynama yapabilirsiniz. Süre olarak 4 aylık ama 2-3 ay kalaya göre de baştan ayarlama yapıp bazı hafif konuları çıkarabilirsiniz. EKPSS 3 ay sıkı çalışınca gayet yapılabilecek kadar hafif, hiç çalışmadan kazanılamayacak kadar zor bir sınav.

Programdaki koyu mavi/lacivert renkli konular, soruların ağırlıklı geldiği konular. Açık mavi renkliler daha ikincil, üçüncül öneme sahip konular. Bunlar istatistiksel olarak araştırdığım şeyler.
Ders bölümünde, konuyla ilgili benim kısmen seçtiğim döküman ve videolar var. Hepsini seçecek zamanım olmadı. Siz kendi zevkinize, anlaştığınız hocalara ve derslere göre doldurursunuz.
Taktik bölümünde nispeten daha kısa ve konuyla ilgili bir taktik veren videolar/dökümanlar var.
Soru bölümünde, o konuyla ilgili çözdüğünüz soru sayısını yazıyorsunuz.
Çözüm bölümünde hocaların soru çözüm video linki oluyor.
Notlar bölümüne de konu hakkında kısa notlarınızı, dikkat etmeniz gereken yerleri yazabilirsiniz.

Alt tarafta çözdüğünüz soru sayısını ve konu bitirme oranlarınızı gösteren iki tablo da var. Programı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kendim için hazırlamıştım siz de faydalanın.

1 haftada toplam 5 dersin 10 konusunu bitirmek için günde 8-10 saat çalışmak gerekiyor. Malum 4 ay kaldığı için hızlı ve öfkeli olmak gerekiyor. Aralara sık sık genel tekrar koydum. Genel tekrar videolarından çalışmak ciddi yarar sağlıyor. Konunun geneli hakkında ön bilgi veriyor.

Umarım işinize yarar. Sağlıcakla kalın.

Üst Alt