Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-nabız sisteminden tanı sildirmek mümkün mü?

creep1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar e-nabız tanı silinmesi konusunda bilgisi olan arkadaşlar var mı ? Forumda bu tarz bi konu bulamadım. 8 sene önce epilepsi ilacı kullanmayı bıraktım 12-13 sene öncede nöbet geçirmiştim. Toplamda iki defa nöbet geçirdim ehliyet alsam da ticari araç kullanamıyorum bu da bi çok işi yapmama engel oluyor. Geçen il sağlık müdürlüğüne gittim bi takım belgeler doldurdum yarın teslim edeceğim. Galiba ilaç kullandığım için tanının silinmesi zormuş tüm doktorların onay vermesi gerekiyormuş vs. acaba geçmişte gittiğim doktorlardan birisinin onaylamaması durumunda direk kurula çıkıp sağlıklı olduğumu ispat edebilir miyim ?

Gizleyebilirsin ama silemezsin. Sadece özel hastane doktorları sen istemeden göremezler.

Sana tanıyı koyan doktora ulaşıp doktorun kendisi dilekçe vermesi gerek. Ben böyle biliyorum

Üst Alt