Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çözger'e sahip çocuklar için lise eğitim olanakları nelerdir?

tavisula

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
7
Selamlar. Yeğenim epilepsi hastası ve bu yüzden çözger alması gerekti. Epilepsi ilaçları da bildiğiniz gibi çoğu psikiyatri ilacıyla ortak ilaçlar. Yeğenimin gelişimi eğitim açısından da, olgunluk açısından da yaşıtlarına göre geride kaldı hastalığı yüzünden. Konservatuvar sınavına girdi ama kazanamadı.

Özel çocuklar için lise eğitimi seçeneklerini bilenler varsa (çok seçenek yoktur sanırım ama) bilgilendirebilirse bu konuda, sevinirim.

Selamlar, Mesem Programları var kuaförlük,yiyecek içecek hizmetleri, giyim üretim teknolojisi bölümleri varsa bulunduğunuz ilde meslek edinmiş olur hemde liseyi daha rahat okur. genelde mesem de öğrenciyi bırakmazlar notlar 50 ye tamamlanır geçirilir. ayrıca mesem deyken ilgili okuduğu bölümle alakalı haftanın 4 günü staja yani işe gider ve para kazanır. onun parasını devlet işverene verir iş verende staj yapan öğrenciye eksiksiz yatırır.
ben şahsen çocuklarımı gözlemleyeceğim orta okula gelsinler,dersler de umut vaat etmiyorlarsa mesem e vereceğim meslek herşeydir. dil de öğrenirlerse tüm dünyada iş var.

bu arada mesem de bir sürü bölümler var elektrik,motor,elektronik vsvsvs ama ben rahatsızlığını göze alarak biraz daha yumuşak bölümleri yazdım ama o bölümlerin içeriklerine bakarsanız orada da baya bir iş kolları mevcut.

yazın ilçenizde mesem varsa gidin görüşün derim. Geçmiş olsun bu arada Allah şifasını verir inşallah

Üst Alt