Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir İhanet Hikayesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hodbin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hodbin

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Dün Gölcük’teydim.
Kaldırım kenarına park etmiş bir arabanın içinde birilerini bekliyordum. Çoğunuzun aksine bu beklemeleri çok da sıkıcı bulmam. Pencerenin dışında akan insan seli, benim kolayca varoluşsal düşüncelere dalabilen zihnim için yeterince ilginçtir.

Düzinelerce yüz gelip geçti önümden. Düşündüm… O yabancı yüzler nereden gelip nereye gidiyorlardı, ne düşünüyorlardı? Hangi cazibenin etkisiyle, hangi kuvvetin iteklemesiyle bu deveran sürüp gidiyordu? Acaba benim onlarla ilgili olduğum kadar onlar da ilgililer miydi benle? Hiç birinin içine girip, yüreğine değemedim. Hangisinin içindeki dünya, benimkine benziyordu göremedim. Oysa onların da içlerinde benimkine benzeyen kocaman bir dünya olmalıydı… benimki gibi hayaller, korkular ve düşünceler… kameramı alıp içlerinden birinin peşine düşseydim, çok değil bir haftacık... ama yakından, duygularını hissedebilecek kadar yakından çekebilseydim belki bir romantik komedinin baş karakteri gibi onunla özdeşleşecek yada ona aşık olacak, onsuz bir hayat istemeyecektim. Ne var ki gözlerimiz buluşsa bir an, ya onlar kaçırdı gözlerini, ya ben indirdim. Erkekleri biraz, kadınları siluetlerini çizebilecek kadar takip etti gözlerim. en güzel, en orantılı olanlarını, en sakat olmayanlarını ... Yoldan geçenlerden biri de ben olsaydım, muhakkak dikkatim başka tarafa dönecek, çirkin bedenimde güzel bir şeyler aramayacaktı. Ne sefil bir dünya, ben dahi fırsat buldummu kendime ihanet ediyorum.

Çevreyi ve kendini müşade altında tutman çok güzel bir eylem.
Yazını okumak güzeldi...

Duyguna,düşüncene sağlık Hodbin hepimizin düşünüp yazamadıklarını çok güzel ifade ediyorsun.Bugün bildiğimiz homo sapiens(human) terimine bir sapiens daha ekleyip hepimizin aslında içinde yer aldığı homo sapiens sapiens"Düşündüğünün üstüne düşünen insan" diye bir terimle tanıştım ve tabi üzerine düşünmeden edemedim.Senin hesap insanların beyinlerinin içine girebilseydik kısa bir an ordaki düşüncelerin derinliği ve çeşidi çokmu korkunç olurdu ya da bu derinlik büyüleyici bir dünyanın kapılarınımı aralardı,kimbilir:confused:

Sağol minerva, elden geldiği kadar... bilmiyorum ki belki bütün büyüyü bozardı insanların içine girmek. Belki gizemli olduklarından ilgimizi çekiyorlar.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt