Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Banka emekli maaşıma haciz koymuş! Bu mümkün mü?

Hatice arzu koc

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Slmlar engelli emekliyim bugün maaşımı çekmeye gittim ATM bozuldu para çekilmiş olarak gözüktü mobil subude ancak para vermedi ATM banka iyade etmiş hesabıma ancak borçlu olduğum farklı bibanka bloke koymuş hesabıma bildiğim kadarıyla benim rızan olmadan SGK veya nafaka borcu hariç bloke koyulamiyor emekli hesabıma yanlismi biliyorum ne yapmam gerek o parayı alamazsam kiramida odeyemiyecem lütfen bilgi

Blokeyi koyan bankaya gidip yaptıklarının yasal olmadığını söyleyip blokeyi kaldırmalarını isteyin,olmaz derlerse şikayet edeceğinizi bildirin.tabi o bankaya borçlanırken kendi rızanızla onay verdiyseniz uğraşırsınız.umarım sorun yaşamadan çözersiniz.

Emeklinin evine haciz gelir mi?

Emekli olan bir kişinin evine de haciz gelir. Fakat emekli olduğu için maaşına müdahale edilemez. Emekli bir kişinin maaşına engel koymak ya da maaşını kesmek mümkün olmayan bir durumdur.

Devlete sgk prim borcu veya buna benzer bir borcunuz yoksa emekli maaşınıza haciz gelemez. Ya da borcunuz olan avukata emekli maaşınıza muvaffakiyet verdiyseniz o şekilde maaşınıza haciz veyua bloke gelir.

Üst Alt