Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur %85 raporla emeklilik başvurumu reddetti!?

Mehmet35li

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
OturanBoğa sayin yönetici suan bagkurluyum.
4 a giris 24.08.1994
4 b 13.01.2017 ve devam etmektre
toplam 4000 günüm var 4/a oldugum dönemde %65 sürekli engelli raporu ve sürekli vergi indirimi aldim.

Fakat rahatsizligim ilerledi 3. evre böbrek yetmezligi ileri uyku apnesi ve hiper tansiyon oran %85 e yükseldi
süresiz rapor ile bagkura basvurdum beni 28/5 maddesisiyle malüllük belirlenmesi icin ilk raoru aldigim hastaneye sevk ettiler, ve hastanede durum bildirir raporunu güncelleyerek %85 olarak bagkura gönderdi.

25.03.2022 de SGK, nin hastalik listesindel hastaliginiz bulunmuyor is gücü kaybiniz yok diyerek malülen olamazsin deyip Emeklilik talebimi RED etti
fakat bende engelli emekli olmak icin basvurdum ama yinede 28/5 malüllük icin hastane sevk etmislerdi .

bu durumda hangi sartlarda ve nereye itiraz etmem gerekiyor
Vereceginiz degerli bilgiler icin simdiden tesekkür ediyorum kalin saglicakla...

Son düzenleme:
Mehmet35li

SGK Hastalık Listesi'ne göre HAfif-Orta-Ağır tanılı bir teşhis almanız gerekiyor idiyse, karara itiraz edin hemen. Aksi halde önerim, 1261 gün 4a'Lı sigortalı olun, sonra önceden elde edilmiş vergi indiriminize istinaden erken Yaşlılık emekliliğine başvurun.

Üst Alt