Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aniden ve durduk yere oluşan omurilik basısı..?

erkannn1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bu tarihten tam 1 ay önce,uykudan sırtımda bir tutulma ve ağrıyla uyandım. 1 kas gevşetici ve ağrı kesici içtikten 2 saat sonra sol bacağımdan başlayarak göğsüme kadar uyuştum yere yığılıp kaldım
Daha öncesinde hiçbir şikayetim ağrım vs. yoktu. Apar topar ambulans ile acile gittim. Yapılan tetkikler sonucu omuriliğimde bası ve kanama olduğunu söylediler acil ameliyata alındım.
Ameliyat yaklaşık 2 saat sürdü. Doktor ameliyatın iyi geçtiğini 3 tane vida attığını ve basıyı bitirip omuriliği rahatlattiğını anlattı (sanırım T4 t5 t6) ama böyle bir durumla ilk defa karşılaştığını söyledi. Sonrasında 3 farklı doktora göründüm ve hepsi yürüyebileceğimi söyledi ve fizik tedavi önerdiler.

Şuan göğsüme kadar uyuşuk olarak hissediyorum. Bacaklarımı ve parmaklarımı büyük ölçüde oynatabiliyorum ama ayağa kalkamıyorum oturma dengem yok idrar ve dışkı kontrolüm yok.

Benim durumum ne olur başına bu şekilde bir rahatsızlık gelen varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.

Üst Alt