Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile tarafından sevilmemek?

Konular
16
Reaksiyonlar
101
Sizde de bu durum var mı aile ilişkilerim berbat halde. Bana zorunlu olarak katlanıyorlar. Kısmen annem biraz seviyor babam ve abim hic sevmiyor. Psikolojik olarak berbat haldeyim işsizim sürekli her hareketim onları rahatsız ediyor? Ne yapmalıyım intihar etmek istiyorum geçmişte de denedim ama başarılı olamadım. Psikoz hastasıyım insanlarla anlaşamıyorum işe girince de sorunlar bitmeyecek biliyorum. İş olanağı düşük bir bölümde okudum engelli raporum yok almadım verirler mi bilmem. Ben de kendi yuvamı kurmak aileden kopmak çok uzaklara gitmek istiyorum elimde bunu başaracak güç yok maalesef.

@Operadaki Hayalet, :cautious: durumuna gerçekten üzüldüm Ama senin işin çözümü meslek edinip çalışmak. Ailene maddi katkın olursa aranızdaki sorunlar hafifler

Engelli raporunu alırsan çok iyi olur E-KPSS'de şansını denersin ve inşallah atanırsın. Olumsuz bir süreçten geçiyorsun ama kendini zorlayıp çabalaman lazım.

@Descartes, hocam teşekkür ederim ama inanın kendime hicbir güç bulamıyorum kendileri diyor yani kuruntu değil bariz sevmiyorlar beni. İntiharı denedim ama olmadı sadece ölmek istiyorum iş bulmak zorlaştı bir de a101 BIM veya Şok da çalışıp mutlu olamam ha mutsuzken de verim alamam ben de onlar da benden. Kronik depresyon ve psikoz var. Askerden muaf oldum iş bulmak simdi cok daha zor.

@Operadaki Hayalet, Şöyle yazmışsın """ Bir de a101 BIM veya Şok da çalışıp mutlu olamam ha mutsuzken de verim alamam ben de onlar da benden.""" Elindeki seçenekler buysa değerlendirmen lazım. İş zor olsa da çalışmalısın ve istikrarlı şekilde devam etmelisin. Sana ahkam kesmiyorum . Nacizane tavsiyelerde bulunuyorum. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama önünde uzun ve güzel geçecek yıllar var. İntihar falan düşünme. Hakkında hayırlısı olsun

Bende işsizim.İş bulsam sorun çözülmeyecek.Evlensem yine aynı çocuk sahibi olsam aynı.Sistemde hiç bir açık nokta yok.Çalışmak gerekiyor bu yüzden.Tarım veya hayvancılıkta en az 10 dönüm arazi lazım.Zengin olmayınca imkanlar kısıtlı.Hastalığın nedeniyle iş bulamazsan rapor al bence.

Aile içinde ben ne gördüm ne bekliyorum diyorum.Değişen pek bir şey yok.
İngiliz prensi de olsan abinle tartışıyorsun çünkü doğası bu.

Annem doğumdan sonra beni istememiş. Doğduktan sonra yaşanan bazı olaylardan beni sorumlu tutmuş. Babamı bildim bileli (özellikle çocukken) iş yerindeki tüm stresini eve gelince benden çıkartırdı. Bipolar bozukluk teşhisi konuldu. Çocukkende aynıydım aslında. Ben hep hastalık belirtisini gösterirdim. Hastalığımıda kendim psikiyatri doktoruna giderek öğrendim. Ataklardan dolayı lisans eğitimimi 7 yılda tamamlayamayınca atıldım. Bana olan tüm desteği kestiler. Cepte tek kuruş yok. Bipolar olduğum ve engelli raporu olunca kimsede işe almıyor. Çok şükür 1 sene sonra af geldi.

Üst Alt