Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%77 rapor oranım ile malülen emekli olabilir miyim?

TR-2320

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
"Denizli Servergazi Devlet Hastanesi" isminde bir devlet hastanesinden %77 oranında hem psikiyatri bölümünden hem dahiliye bölümünden toplam olarak rapor aldım. Psikiyatri %65 oranında olduğu için ve rahatsızlığımdan dolayı çalışamadığım için malulen emeklilik için başvuru yapmak istiyorum. "Pamukkale Eğitim ve Araştırma Hastanesi" bana kaç oranında rapor verir psikiyatriden bilgisi olan var mı? Bu arada şeker rahatsızlığımda var ve diğer rahatsızlığım şizoaffektif bozukluk..

Selamün aleyküm... SGK hastalık listesi’nde eğer ki hastalığınız varsa olabilirsiniz. Ağır tanısı alırsanız tek bir hastalık nedeniyle, malulen emekli olabilirsiniz

@hasanusta3838,

Ustam, ve aleykümselâm. Şimdi eğitim ve araştırma hastanesi çok düşük veriyormuş rapor oranını. Bir bakıma ondan sordum alabilir miyim diye? Devlet hastanesi yüksek verdi ama araştırma hastanesi yüksek vermiyormuş. Acaba alabilir miyim %60'ın üzerinde diye sorayım istedim?

Üst Alt