Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%46 raporum var, çalışma işgücünü kaybetmediğim gerekçesiyle emeklilik başvurusu kabul edilmedi!?

musa4646

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar,
arkadaslar ilk ise girisim 2005kasim ayi, banka memuruyum ve vergi indiriminden faydaliniyorum, 20 yillik sigortaliyim, ve 5100 prim gunum var, oncesinden beri devlet hastanesinden aldigim %46 tip1 diyabet ve ortopedi rahatsizligimdan dolayi normal sartlarda emeklilik hakkini tamamliyorum ve nihayetinde gecen ay emeklilik icin kurumuma basvuru yaptim,yeniden rapor almami soylediler ve ayni orani tekrar aldim. bukezde kocatepe saglik kurulundan calisma is gucu kaybi orani kaybetmedigime dair karar vermis bu nedenle emekli olamiyorum ama engelliyim. ne yapmam gerekecegi hakkinda bilgi verebilecek arkadaslar varmi aramizda? saygilarimla!

@musa4646,
Aldığın rapor engel oranıdır, artık engel oranına değil engelin çalışmana etkisi üstünden puanlama yapılıyor, tek hastalıktan işgücünün %40 kaybedersen emekli olabilirsin bir kaç hastalığın toplamı olmaz.

ayni sartlarda 2025 ocak ayinda basvuru yapmis olsaydim ozaman emekli olabiliyordum ama simdi olamiyorum, ozaman normal kanuna tabiyim emeklilik haric engelliyim oylemi oluyor. saglik kuruluna itirazim biseyi degistirmeyecek ozaman

@Beylikduzu, ayni sartlarda 2025 ocak ayinda basvuru yapmis olsaydim ozaman emekli olabiliyordum ama simdi olamiyorum, ozaman normal kanuna tabiyim emeklilik haric engelliyim oylemi oluyor. saglik kuruluna itirazim biseyi degistirmeyecek ozaman

Üst Alt