Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

35.03 kodunu sesli komut ile uygulamak..?

praetor

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Sürücü belgemde
35.03 Direksiyondan sol eli çekmeden kullanılabilen kontrol cihazları

kodu bulunuyor, yakın zamanda ötv muafiyetli bir araç alacağım ve bu kodun nasıl uygulanacağını araştırıyorum. İnternette gördüğüm uyarlamalarda bir metal çubuk aracılığıyla sağ taraftaki silecek kolu sola taşınmış. Açıkçası bunun araçta hoş durmadığını ve verimsiz olduğunu düşünüyorum.

Bazı araçlarda sesli komutla sağ taraftaki pek çok özellik çalıştırılabiliyor. Sizce sesli komutla bu özelliklerin çalıştırılması ayrıca teçhizat olmaksızın bu kodun kabul edilmesini sağlar mı? Daha önce bu kodu başka yöntemlerle uygulayanlar var mı?

Değerli fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.

@praetor, benimde aynı cubuk takıyor zaten yeni araclar otomatik silecek oldugu icin ben cıkardım kimse bişi demiyor cok da durdurdular.. Ama sadece ötv arac icin yetmrez vites üzerinde kücük bi aparat kodu olacak onuda ekletmen lazım yoksa arac vermezler

Cevabınız için teşekkürler hocam 78, 10.02, 10.04 gibi kodlar da var. Forumda bunların yeterli olduğunu okumuştum.

@praetor, alırsın 10.04 oldumu arac alırısn ben söktüm gereksiz bi aparat parmakları olmayanlar icin ama genede yszmazlarsa arac alamıyon. Ben söktüm tamamen polisin insafiyetine baglı ceza verip vermiyecegi

Üst Alt