Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021'de ÖTV muafiyetli araç almıştım. Yenisini ne zaman alabilirim?

shempaty

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
3
2021 ÖTV MUAFİYET Lİ ARAÇ ALMIŞTIM ŞİMDİ BEN 2026 DA ARAÇ SATİŞ HAKKIM GELİYOR LAKİN GERİ ALABİLMEK İÇİN 2031 Mİ BEKLMEM LAZIM? BU KONUDA NE Bİ BİLGİ YOKMU. HERKEZ BİR YORUM YAPMİŞ.

2024
2023
2022
2021
2020
HERKEZ 5 YILA SATABİLİR
ALDIGI TARIHIN ÜSTÜNE 10 YIL EKLER TEKRAR GERİ ALABİLİR DOGRUMU BU BİLGİ

ENGELİLERE ENGEL OLMAYIN BE ABİCİM

@Polmiks,

17 senedır bu sitedeyim cok olay gördüm geçirdim . hiç sövmedim Artık öle bı noktadayım ki ..................... doldurun boşlukları gitsin . saygılar

Ölüyü diriyi halettiler!!! Memleketi muz cumhuriyetine çevirdiler!!!! Gözü engeli araçlarına engeli emekliliklerine diktiler……..

2031 de alırsın, satmak istersen de 2026 da satabilirsin :cry:

Danıştay almış olduğu karar Maliye bakanlığına gönderdiğinde araç alım süresi 5 yıl olacak yeni aracı 2026 da alabilirsin

@Didim poli,

Şu anda öyle bir karar cikmadi.lutfen yanıltıcı bilgi vermeyin. Sadece, arabasını 10 yıl kararı ile ilgili kanun yayınlanmadan önce satanların, 10 yılı beklemeden araba alabilmeleriyle ilgili söz konusu mahkeme kararı.

Cimer den maliye bakanlığı na yazalım çünkü herkez topu maliye bakanlığı na atiyor T sakatlar derneği ni aradım oda bakanlığın yeni yazı genelge yaninlanmasini bekliyor onun için cimer den yazin herkez diyorum başkada yapacağımız Yok

Arkadaşlar araştırmama istinaden sölüyorum. cok net şekilde ben 2031 de araba alabılıyorum. sadece satmak istersem 2026 da satabılıyorum. üzücü bir durum ama yapacak bişey yok. Hakkımı helal etmıyorum . 2021 de almısım ben yenı yasa nasıl gerıye dogru işleniyor. dedımya yapacak bışey yok . şeç,mler gelince engeliler den oy isterler elbet. hala oy veren olursa kendını sorgulasın. yıllarca oy verdım sonu böle olucakmiş benim gibi bır adamı bıle kendılerıne düşman ettıler.

@shempaty
yıllarca oy verdı ısen sana mustehak . kurununh yanında yaş da yanıyor bızım gıbıler gibi. Ne zaman yumurta kapıya dayanır ıgnenın ucu sıze batar o zaman doğruları menfaatlerınız uyusmadgınız ıcın görürsünüz.iş işten gectı . ulke her konuda bitirdiniz.. Şimdı hıc aglanmayın

@egemmm,
Sanki senın oy verdıgın parti gelip ülkeyi kalkındırdı . biz en azından dogru yerde dogru kişiye oy verdik. siz ne yaptınız odun kafalar gibi bir partının peşinden gittiniz halade ölesiniz bi kez kendınızde kusur görmediniz. biraz ahlak sahini olunda partinizi eleştirin.
yook siz ve partiniz tanrı siz ve görüşleriniz eleştirilemez.
bu partilerin bunca zaman kazanmasındaki tek suçlu sizsizniz. gidip bir kez eleştiridiniz mi
sana ve senin gibilere sorsa hala aynı kafadasınız.
bu gun biz eleştirirken müstehak dersiniz. yarın da size müstehak olur o zaman görüşürüz.
ama kime ne anlatıyorum yarın seçim olsa koşa koşa gidip o malum partiye oy atacaksın. bı kez düşünmiyeceksin
seni ve senin gibiler yüzünden yine kazanacaklar bunu da bir kez olsun düşün
biraz igne çuvaldız gıbı . ahlaksınız onurunuz vicdanınız varsa kendınızı eleştirin bırakın başkalarını.
Eleştirirmisin aslaaaaaaaaaa bunları da boşuna yazıyorum ama yapacak bişe yok hadi eyw.

@shempaty

senin vermediğin oyu senin yerine ben vereceğim ki senin gibilerin burnu iyice sürtsün.
hatta anasından emdiği süt burnundan gelsin iyice.
adamlar 25 yıldır ülkenin içine etti ruhun duymadı da bugün senin tavuğuna kış dediler de mi kötü oldular.
hem senin de dediğin gibi öbürü gelecekte başımız göğe mi erecek. sürünmeye devam.

oy veren %52 nin soğan ekmeğe muhtaç olması kadar beni mutlu eden hiç bir şey yok şu hayatta.

akşam akşam beni mutlu ettiğin için teşekkür ederim kardeşim 🙏 🙏 🙏

Türkiye'de hiç kimse, kazık kendisine girmedikçe, başkalarının yediği kazıkla ilgilenmez.” demiş birisi. :unsure:

@ucuncubahar,

bak kardesım Allaha sükür ben verdıgım oyda 25 senedir süründügümüzü düşünmüyorum. belkı yasın buna musait belkı deıl bişe dıyemem . bunlar gelmeden önce sen veya ben insan bile sınıfına sokmadılar biz engeliler neler gördük neler yasadık . sorun şu bır partiye oy verdın sonra kalkıp eleştirme en cok benım hakkım . sen kendın oy verdıgın party bırkez eleştirdin mi sorunu kendınde aradın mı yoook. mevzu burda gidip birini eleştirirken kendıne de bakmak lazım . yine söluyorum senın gıbı bı zıhnıyetım olucagına oy verdıgım paty sonuna kadar eleştşririm ben. bu arada hıc sorun deıl arabam evım var mevzu sadece kendım ıcın deıl dı. ben bunca engellı varken haklarını yedıklerı ıcın kendım oy verıdgım kısılere sıtemım bunu anlayamıyorsan kendıne bak kardesım. ben bu party donemınde işe gırdım ev aldım vs yanı kalkıp bunların yaptıklarını görmıcek sen gıdıp SSK hastanelerınde süründügümüzü cok ıyı bılırım. AZ aklın fıkrın vıcdanın varsa. SAVAH AY abımızı ızlersın. ama yıne hep sunu ögrendım . sızın oy verdıgınız party agzınızdan burnunuzdan getırse eleştirmezsınız. galiba sizede müstehak. eliniz verdıgınız oy gıbı kirli . o yuzden vıcdanınız yok yazarken.

evin varmış güzel günlerde otur, araban varmış güzel günlerde bin, allah kaza bela göstermesin.
vicdanımız var ki çocuklarına yemek pişiremeyen anne kendini astığında, annemiz kendini asmış gibi kinlendik.
vicdanımız var ki çöpten ekmek toplayanları, evine yiyecek götürmek için pazarın kapanmasını bekleyip çürük çarık demeden toplayanları gördükçe kinlendik.
vicdanımız var ki daha dün "çocuklarınızı torpille sınavsız mülakatsız devlete yerleştirmeye utanmıyor musunuz." diyenlere "utanmıyoruz, gurur duyuyoruz" diyenlere
onlar da şöyle iyiydi, böyle iyiydi diyecek kadar kötüyü övenlere kinlendik.
-----
şartları iyi olanlar ülkeyi terketti, kendini kurtardı. ee senin iyi dediğin adamlar başka ülkedekilerin hakkını yiyemeyeceğine göre sıra size geldi.
-----
biz de güzel bir laf var, kendi düşen ağlamaz.
bunlar iyi günleriniz, tadını çıkarın. daha kötü günler sizi bekliyor.
evin var, araban var kabul ama unutma çocukların ve torunlarında var. senden çıkmazsa elbet onlardan çıkar acısı.
----
bana gelince ben hep ezilenden yana oldum, a partisi kazansa da muhalefetteyiz, b partisi kazansa da muhalefetteyiz.

Köpeğin karşında kedi,
Kedinin karşısında kuş,
Kuşun karşısında börtü böcek olacağız.

oy veren %52 nin soğan ekmeğe muhtaç olması kadar beni mutlu eden hiç bir şey yok şu hayatta.
şu kadar mutluluğumuza da engel olacaksan sen bilirsin ;)

@ucuncubahar,
Öncelikle iyi dileklerin için sagol. her ne kadar salih bir amel olduguna inanmasam da yinede belki öyledir diyerek teşekkür ederim
---
Gel gelelim vicdan konusuna . kendini asan anne için kendimiz gibi his ettik. dogru 15 saniyenizi ayırmışsınızdır teşekkür ederim
diyorum ya mualif olmak kolay yolu seçmek . haklısınız sorumluluk almak her adama nasip olmaz korkaklık daha kolay
nede olsa kim olursa olsun bel eleştirim akşam da ohhh mis gibi kahvemi demler içerim
soran olursa arkadaşım ben klavyemle eleştirdim siz oy verdınız suç sizin ÖCÜ!!! sizsiniz
senin ve sen gibi düşünenler cadı avındalar.
sokakdaki aç cocuklar için neler yaptıgımı ben bilirim . nasıl koşturdugumuda bir gün gel ziyaret et senide götürim
klavyenin başında olmuyor bu üzülmeler . oy vermek de bir mesele . onu eleştirmek de ben yine tekrarlim oy verdim diye eleştirmem anlamına gelmez
oy veren adam sonuna kadar eleştirir . böle de olmalı
dogrularını görünce dogru dedım
yanlişlarını görünce yanliş
kenarı çekilip ben mualifim ben mualifim hepinizi eleştiririm demek olmuyor
Aslanın karşısında Aslan ol
Kaplanın karşısında kaplan

ben oy veren kardeşim içinde üzülüyorum
oy vermeyen kardeşim içinde üzülüyorum
Allah için kimin neye oy verip vermedigi deil . kimin ne derdi var diye bakmak lazım
gün gelir bu fani dünyadan ev araba götürmiyecez aşikar derdimiz sadece kırmak dökmek de deil
ama oy mevzusuna girersek temiz çıkmasınız dostum
yinede sana keyifli mutlu zamanlar diliyorum
Allah gönlüne göre versin .

2022 den önce ülkemizde buz dolabı bile yoktu evet.
ya bırakın artık bunlar gelmeden önce şöyleydik böyleydik olayını ben o dönemide yaşadım hiç dışlanmadım böcek gibi de davranmadılar. 2010 dan beri millette aynı terane bunlardan önce şöyleydik böyleydik hiçde öyle değildik.

@Polmiks,
Ne gördün anlatsana bi Allah aşkına bi anlat eskiyi senden dinleyelim. haklıysan özür dileyecem. kaçmadan dolanmadan anlat bana bi eskiyi ?

yaşın kaç tan başla dınlıyorum.

anlatamazsan sölediklerinin hepsi yalan dolan.

sağlam adam sokakda yürüyemiyordu gelmiş bana ne alatıcak merak ediyorum

@shempaty,
kardes senın cahıl oldugun yazından belli. Ben sana su partı bu partı demdım kı? dogru adama oy verdın memleketın ıcınden gectınız nme ahlak kaldı ne ekonomı . ben 50 yasındayım sen kac yasındasın ? kac tane ıktıdar gordun ? 2002 öncesi emeklılık baglanma oranı % 72 idi bunlar Geldıkten sonra % 27 oldu.. Dunya sefalet endeksı dıye bsey var gir arama motoruna da bır bak 194 dunya uleksı arasında sefalette ilk 5 desın .. hayırdır neyı savunuyorsun ?? Ulan bu hukumet engellı haklarına bıle tecavuz ettı elınde bır sey kalmadı hala akp dıyo.. Sizin gıbıler olduktan sonra daha semer vuran cooook olur bu mıllete..

sene 2016 bmw mi mercedes mi karar veremiyordum şimdi arabayı satsam bir daha alabilir miyim diyorum. içimizden geçtiler içimizden kötü günler bitti daha kötü günler bizi bekliyor.

euro kuru 3,09

@egemmm,
ben sana party den mi bahsettim . sen onu bunu boşver hala aynı kafada konusuyorsun. 50 yaşındayım bende ne var? 2000 den önce ne görüyorduk. senın aklın zıhnıyetın hep aynı . eleştirmek için eleştirme dostum biraz adil ol vicdanlı ol dicem ama sen gibi zihniyetler hep aynı. ben bu gun akp mhp chp fark etmeksızın eleştiriken sen oy verdıgın yerı ilahlaştırma derdındesın. yanı konusmalarına bakınca bosuna yaşanmış 50 yıl gibi.
bana tek cevap ver 2000 den önce neyimiz vardıda o gunu savunuyorsun.
bu gunde yarın da aynı yerde olucam. oy versemde vermesem de
dogru yapılana dogru
yalniş yapılana yalniş demedıkden sonra senın gıbı bosuna 50 yıl yaşamıs bır ınsan olmaya devam edmiş olucaz.

Üst Alt