Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2021'de aldığım aracı ne zaman satabilir ve yenisini alabilirim?
Bugun bir bayiye sordum. 2021 deki aracım için, bana 5 sene sonra Satabilirsiniz. 10 sene sonra alabilirsiniz dedi. Bu doğru mu benim bildiğim yasa yeni araç alımını kapsıyor. Eskiye yönelik değildi
Dopru söylüyor bende 2023 te aldım 2028 de satabiliyorum ama 2033 te alabiliyorum yenisini Sağolsun bu hükümet engellinin arabasınıda aldı emekliliğine hala bunları isteyen öven arkasına giden varsa beyninden şüphe duyarım zehir zıkkım olsun engelliye uzanan kimin eli varsa kırılsın gün yüzü görmesinler inşallah
@Hkn38,
Bu nasıl bir düzenleme yav, dilekçe vs. İşe yarar mı? Peki ÖTV indirimden faydalanmadan mtvden yararlanabiliyor muyuz? Bu düzenleme ile ne kadar kara geçti acaba ülke...
Engelli düşmanı bunlar Allaha havale ettik allah büyük ötv den yararlanmadan mtv den yararlanabilirsin engelli raporun olduğu sürece 2.el arabada alsan vergi dairesinden mtv den düşürtebilirsin
2019 da aldığımız arabayı 2025 te sattık.yenisini almak için 2030 u bekle diyor bize.. yahu bu ne saçmalık?? Buna bir itiraz yolu yok mu? Sistem satmaya izin veriyor ama yenisini alamıyorum. Ee arabasız kaldı babam? Bu işte bir mantıksızlık yok mu sizce de??