Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 işe giriş ve 3200 pirim günü ile emeklilik şartlarım nedir?

Suat kanarya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba Bi sorum olacaktı. 33 yaşındayım 2008 yılında sigorta başlangıcın var toplam 3200 prim günüm var. 1999 yılında 12 yaşımda 2 defa beyin tümörü ameliyatı oldum ameliyatı sıkıntılıdır. Sağ tarafımda belli bir süre his kaybı yaşadım halende çok az olmak üzere his kaybım devam ediyor. Tümör iyi huyluydu şükür tekrar etmedi. Ameliyattan ve Kafatasımdaki deformasyondan dolayı askerlikten muaf tutuldum. 2009 yılındada 1 defa epilepsi nöbeti geçirdim. Acaba %40 engelli raporu alabilirmiyim teşekkürler.

geçmiş olsun arkadaşım.allahım şifa verir inşallah.
şu an çalısıyormusun.emekliliği düşünüyormusun.düşünüyorsan.sgk giriş tarihini gun ay yıl olarak yazarsan sana yardımcı olabiliriz. eğer çalışıyorsan işyerinin bağlı olduğu vergi dairesine gidip 'ben vergi indiriminden faydalanmak istiyorum.'dersin. sonra ordaki görevli sana birkaç tane evrak verecek o evraklarda çalıştığına dair yazı kimlik fotokopisi.. vs. onları doldurup tekrar geri getiriyorsun. sana kayıt açıp seni devlet hastanesine sevk edecek.yada sen in istediğin devlet hastanesine gönderecek bulunduğun yere en yakın devlet hastanesine, tam teşekküllü olan hastaneden, sağlık kurulundan randevu al. heyet e girmeni tavsiye ederim.inşallah %40 dan fazla alırsın.bu işlemler 5...6 ay sürer.
iyi gunler.kal sağlıcakla.

Çok teşekkür ederim sağolun Allah rahatsızlığı olan tüm arkadaşlarımıza sağlık versin kolaylıklar versin inşallah.

Çok sağolun ilginize şuan sözleşmeli devlet memuru olarak çalışıyorum öncesinde işe giriş tarihim 2008 yılı Nisan ayı. 2015 yılı temmuz ayındada sözleşmeli memur oldum halen çalışıyorum özeldeki sürelerle birlikte 3200 gün primim var

Suat kanarya arkadaşım sana açıklama yaptığjm işlemler 1 ekim 2008 öncessi 4a işçi statüsünde olan çalışanlar içindi.devlet memurları
için şartları sana youtube dan--- engelli memurlar için emeklılık şartları--- konulu videoyu izlersen sana tüm bilgiyi verııyor. iyi gunler.

Üst Alt