+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 34 mesajın 1-15 arasındakiler
Sevdiğimin köyünden karelerle hazırlanan video çalışması

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Thumbs up Sevdiğimin köyünden karelerle hazırlanan video çalışması

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    sevdiğim kız adı kadriye bu köyde doğdu kozbudaklar bursa keles ilçesine bağlı bi yer burası doğduğu köyü bile severim ben ama oturduğum aynı mahallede başka biriyle aşk yaşıyodu bugün taşındığını öğrendim işte her şeye rağmen onu seviyom alttaki sözler nasıl sevdiğimi açıklar heralde ama herşeye rağmen hayat devam ediyo yeni arayışlar olacak elbet ama bu kadar severmiyim bi daha bilemem

divanemi delimiyim hele ben divanemi delimiyim bilmem ben bi yar için çöle dolaşırım hemde susuz çöle ben banada diyorlar vazgeç yarinden deli gibi sevdim vazgeçemem bende ayrılamam ben

not alttaki videolar sevdiğim kadriyenin köyü olan kozbudaklar köyündendir kendi uploadım değildir googlede arayıp buldum işte aşk dediğin böyle olur agalar

http://www.facebook.com/video/video....id=47955171119

kardeşim üzüldüm,senin paylaşımını okurken bi video dinliyordum kardeşimde dinlesin dedim linkte dinle
    Kıvırcık Ali Kekliğim 2011 - YouTube

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

link için saol sonbahar ah kadriyem ah artık seni ahırette allah huzurunda tertemiz gelinliğinle alıcam seni bu dünyadada aramaya devam edicem ama sakın beni unutma

Üzülme başarı, Allah sana, temiz gönlüne göre muamele edecektir.. Bir gün değerini kıymetini anlayan, gören olacaktır... Kadriye de gittiği yerde huzurlu olsun ne yapacaksın.. Allah sizi birbirinize yazmamış demek ki.. İnşallah birgün senin, kadriye ye olan sevginden kat kat fazlasıyla seni seven bir kız olur..Dua ediyorum senin için..

Amin desin herkes..

Kocakovacık - Dailymotion videosu

buda başka köyden video ama çalan müzik sanki tam beni anlatıyo

eller almış yarimi suna boylu sevdiğime kavuşamıyom şimdi boynum büküldü

hay ben böyle aşkın ızdırabını..!!!
    akşam yemeği burnumdan geldi, şu başlığı gördüm, girip okudum ve kahroldum.

birader bak benim kanıma dokundu bu olay.. gidip basalım köyü, kızı da kaçırıp gelelim sizin eve.
    Bu sevda böyle bitmez, bitemez..

dante arkadaş ilgin için saol valla benimde öle bişey yapasım gelio artık o köyde yaşamıyolar aynı mahallede yaşıoduk yakındık birbirimize ama taşındıklarını öğrendim onların ama hala yakında olduklarınıda zannediom çünkü enişte deyim artık kadının çocuğunu aynı okula götürüyo önceki vefat eden eşinin yani çocuğu oluyo bu ortalık bayağı karışık durumda

ya sen bırak çocuğu mocuğu, varsa çocuğu da hazır evlat işte sana
    sen istiyor musun kardeşim onu söyle, düşelim bu işin peşine bırakmayalım

beni yine efkar bastı şu son mesajından sonra, neşet baba'dan zahidem'i dinleyip duruyorum, ah ulan ah..
    al dinle, benden sana gelsin

elbette istiom dante arkadaş çocuğunuda onuda ama dediklerine göre evlenmişler imam nıkahıyla ve resmi nikahta yapcaklarmış 2 kişi engel oldu ona kavuşmama 1. kadriyenin görümcesi yani ölen eşinin ablası 2. side şu adam onuda görümcesi bulmuş ona diyenlerde var aynı köyden 22 yıldır tanıştıklarını diyende ama bunlar benim için önemli değil benim için önemli olan kadriyem ona kavuşmak isterim ama nasıl olacak bu olaylardan sonra işte onuda bilmiom yani gidip girişesim gelio adama ama sonra nolcak birimiz mezara yada hastaneye birimizde hapishaneye gitcek o olcak

Yahu ne önemi var birader! O imam yaptıysa, biz önce davranır hükümet nikahını basarız dert ettiğin şeye bak!
    Şiddetle çözmek yakışmaz ama sana, adamın senden allah bilir haberi bile yok. Tutup piyangodan çıkar gibi karşısına geçip girişmek delikanlılığın kitabında yazmaz.
    Ben diyorum ki iyice düşünelim en kötü ihtimalle de bir büyü yaptırıp bozalım bu oyunu, Kadriyen sana kalsın.. Tabii sen daha iyi bilirsin, son söz senin.

o adam beni bilio dante arkadaş çünkü onunla konuşmuştum onu ben seviom dedim o adama oda evlendik boyna gelip kadını rahatsız etme dedi bide o adam hakkında bazı bilgileride öğrendim evi arabası ve tarlası sigortası falan varmış yani mala gitmiş gibi duruyo kadın büyü yada her ne yol varsa onuda denemeye hazırım ama büyü konusunda pek bilgim yok nasıl olduğunu anlatmanı bekliom özelse bu olay özelime yazmanı bekliom dante arkadaş yardımın içinde saol

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    basaricigim, büyü konusu beni de aşıyor profesyonel destek mi alsak acaba diye düşünüyorum.. biraz araştırma yapalım bu konuda, mazallah büyü bu şakaya gelmez geri teper meri teper zaten biliyon sen de ben de hafif yamuğuz, iyice şebeğe dönmemek için tedbiri elden bırakmayalım diyorum kardeş, sen beni az çok bilirsin işimi sağlama almadan kalkışmam bişeylere anlıyosundur sen beni, acele etmeyelim biladel..

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı