Hayattan zevk almayan insanlardan biriyim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.12-2011 10:33
Hayattan zevk almayan insanlardan biriyim
Ben doğuşdan sağ kolumdan engelliyim sinir damarlarında ezilme var . sağ kolum sol koluma göre daha zayıf ve ince. çocukluğumda hiç engelli olduğumu hissetmedim ne çevremden ne ailemden sağolsunlar herneyse 10 yaşında ameliyat oldum izmirde güle oynaya gittim güzel geçti sağ koluma suni damar taktılar. şimdi hareket ettirebiliyorum parmaklarımı acıp kapatabiliyorum kolumu sadece yukarıya kaldıramıyorum başımdan yukarıya kaldıramıyorum.% 45 raporum var tek beklentim ömss hayattan ve yaşamdan zerre kadar zevk almıyorum sizi umut dolu görünce bu benim hoşuma gidiyor yazamadığım bi çok şey var
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.12-2011 10:39
geçmiş olsun umarım sınav bu düşüncelerinizi değiştirir.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.12-2011 11:33
RollRoicekardeşim.Nedemek hayattan zevk almamak.ufak defek birkaç sorunun var diye,Hemen kolay yolu seçiyorsun.Aynştaynın olak olduğunu biliyorsun.Buraya yazdığına göre akıl fikir de yerinde.Bu bana yeterli demiyorsun.Nelere sahip olduğunu unutmuşsun kardeşim benim.İstersen dağları bile dize getirirsin.Bahaneleri bırak, hayata sarıl,neler yapabileceğine bir bak.Ben herşeyin hakkından geleceğim diye bir başla,bir bak.Neler değişiyor.Her şeyi yapabilirsin.inanmazsan yaz özelden anlatayım.AllahınVerdiği En büyük hazineye sahipsin.saygılar
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.12-2011 11:44
Rahman,ne güzel bir isme sahipsiniz.Anlamını da biliyorsunuzdur elbet.Buradaki umut dolu mesajları okumak hoşunuza gidiyormuş,işte bu güzel,belki hayata bakış açınız da bu mesajlar sayesinde bi nebze değişir
İnşaallah ömss için gösterdiğiniz gayret orantısında başarıyı da yakalarsınız.İsminizin hayatınıza sirayet etmesi temennisiyle...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.12-2011 12:06
öncelikle gecmiş olsun arkadasım
hayattan zevk almak denince akan sular durur benim için.sence ne demektir hayattan zevk alma dünya üzerinde yapılmayacak herseyi yapmak tatmamıs tatları tatmakmıdır? yoksa suankı bulundugunuz durumu neseli hale getirmekmidir?
herseyi tatmak bütün yasanmısları yasayabilmek cok zordur helekı günümüzde he bana sorarsan hayattan zevk almak o an icinde bulundugum olayı eglence halıne getirir ve o eglenceden zevk alırım bana göre budur.
hayattan zevk almaman için hiç bir sebeb yok bence sende yine azda olsa ise yarayan bi kol var bende yer elması denecek kadar boy var vede sırtımda egrilik var sükür elımden geldigince bişiler yapıyorum ve buına ragmen inanırmısın kım ne derse desinnnnn umrum degil hayatı ve de yasamayı cok seviyorum biri engelimle ilgili bişimi dedi üzülmek yerine ona espiri ile karsılık verir bende kakahadan ölürüm bana geneldesunu derler hayata ne kadar baglısın bunu neye borclusun dediklerinde kendi engelim icin yaptıgım espiriler sağolsun derim .hayat bir aynadır arkadasım nasıl bakarsan öyle grürürsün
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.12-2011 12:39
Haklısın Numan.
Hayatta zevk alınacak bir şey yok. Dünya'ya zevk almak için geldiğime de inanmıyorum.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.12-2011 17:16
hepiniz gerçekten mükemmel insanlarsanız değer verip okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.12-2011 17:24
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.12-2011 19:26
Roice mutsuz olunca kendini iyimi hissediyosun
bu hayat bize verilmis armagan zamanimiz dolana kadar yasiyacagiz bunu ama mutlu ama mtsuz
ayaklarin yuruyor bu iyi birsey degilmi dunyada ne guzel seyler var
gozlerin goruyor degilmi bak etraftaki manzaraya gokyuzune karinca gibi insanciklara
kulaklrin duyuyor degilmi hic bilmesemde muzigin nagmelerine konusan kucuk cocuklari dinle buyukleri sevmesende
yemek yiyosundur yasadigina gore ahh ne guzel tatlilar tuzlular
bu yaziyi yazabildigine gore kafanda calisiyor bu gunluk vazifen sana dusen sorumluluklari bir dusun
bunlarida yapamiyorsan at kendini yardan asagi
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 01:29
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.12-2011 02:17
arkadaşlar çok geçmiş olsun allah şifalıgınızı versin herkesin,üzülmeye degmez bu hayat herzaman için geçicidir yani bi dört duvar içinde de hayatını geçirsen,istersen sarayların içinde yaşa yine senin benim hepimizin sayılı günü var o gün geldimi tamamdır hayat bitti asıl hayat gerçek dünya,gerçek dünyada bi yer edinebilmek gerek saygılar
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları