+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 44 mesajın 1-15 arasındakiler
Engelli olarak televizyonda yayınlanan bir yarışmaya başvurdunuz mu?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Lightbulb Engelli olarak televizyonda yayınlanan bir yarışmaya başvurdunuz mu?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar engelli bireyler olarak sosyal olaylara katılma hakkımız sonuna kadar var. tvdeki belirli yarışmalara başvurdunuz mu eğer başvurduysanız sonuç nasıl oldu?? ses yarışmaları bilgi yarışmaları gibi ...

Bir zamanlar(sanırım 1 yıl oldu) trt 1 de yayınlanan İlker aksum'un sunduğu Birimiz İkimiz İçin bilgi yarışmasına Eşimle birlikte katıldık tıklayın kazandığım miktarı 3 ay içinde ödediler.
    bloomberght tv kelime oyunu yarışmasına da eşimle katıldım. Burada da 4 yarışmacı arasında 3 cü olmuştuk.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

1994 yılında Cenk korayın TRT2 de yayınlanan yarışmasına katılmıştım.Yarışmada bir pandomim sanatcısının tarif ettiği işi bilme,bir şarkının melodisinden şarkıyı söyleyerek tamamlama ve tepeden dökülen topları toplama olmak üzere üç bölüm vardı.
    Teselli ödülü olarak ısıtıcı almıştım.
    Bir de radyoda(burç Fm) 1995 yılında canlı yayında telefonla bilgi yarışmasına katılmıştım. Tüm soruları bilmiş (en son hatalı soru hariç) ödül olarak bilgisayar (o dönem müthiş pahalıydı) almam gerekirken tekrar yarıştıracaklarını söyleyip yarıştırmamışlardı.

Kenan Işık'ın Milyoner yarışmasına başvurdum. Henüz çağrılmadım

Kenan Işık'ın Milyoner yarışmasına başvurdum. Henüz çağrılmadım

Varmsın yokmsun baş vurdum henüz çağırılmadım çağırmazlar biz engellileri bence

Var mısın yok musun adlı yarışmanın popüler olduğu ilk zamanlar internet aracılığıyla başvuru yapmıştım.

2. elemeden sonra çağrılmadım; annem o günden beri Acun Ilıcalı tv ye çıkınca kapatıyor

Varmısın yokmusun ve kim ilyoner olmak ister adlı yarışmalara başvurdum. ama çağırılmadım

Ben Kenan Işık dahil pek çok yarışmalara başvurdum ve hemen hemen çoğundan sonuç aldım Kenan ışığın yarışmasının da ilk senesinde yarışmacıydım. Hiç bir yarışmayı da kaybetmeden ödüllerimi topladım

peki ses yarışmalarını deneyeniniz yok mu ??? mesela o ses görmeden sese bakılıyor sonuçta

bu arada ben de passaparolaya başvurmuşum ve istanbula elemelere çağırılmıştım ama özel bi nedenden dolayı gidememiştim.

deli kız
    sen nereye başvuracaksın ki?

Niye böyle bir soru sordun ki?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    soru sormanın yasak olduğunu sanmıyorum merak işte ben soruda katılacam demiyorum soruyorum sadece katılada bilirim belki .

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı