Engelli erkekler neden engelsiz bayanları tercih ediyor?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.10-2011 01:40
hatalarımdan pişmanlık duymam öyle kalır imza gibi... senin yanıldığın ve abarttığın nokta şu burada kimse senin hayatını ve kararlarını yargılamıyor burada mevzu fikirlerin. ortaya koydu isen ki koydun sert eleştirileride aynen kendi yargılarını değerlendirdiğin edimler çerçevesinde mantık süzgecinden nesnel sonuçlardan yola çıkarak sürdürmelisin kimsenin kimseye eyvallahı yok burada ne kadar sınırları zorlarsan karşıdakide aynını yapar.
çokda umrumda sanki. usa konsolosluğundan pasaport alıyoruzda geri çevrildik. ve bencede artık uzatmanın anlamı yok giderek çirkefleşiyor ruhlarımız.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.10-2011 13:52
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.10-2011 22:21
Engelli erkekler neden engelsiz bayanları tercih ediyor?
Sorunun cevabı, kuvvetle muhtemel şudur: Takiye...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.10-2011 22:30
Kim engelli biriyle evlenmek ister ki? engelli bayanlar illa engelli erkekle evleneim diye çaba harcamıyor sanırım :-)
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.12-2011 01:13
bence harika bir soru bu;konuyu açanı tebrik ediyorum.engelliler nedense daha az engelli veya engelsizle evliliği daha çok düşünüyorlar bencede..helede erkekler
bayanlar daha fedakarlar;ama pek çok erkek bana baksın;evi çocukları idare etsin vs vs..bu tür düşünceleri var..bence insan birazda haddini bilmeli yaa..azıcıkta empati kurmalı!
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.12-2011 01:37
bence bayanlar engelli bir erkek mi . engelsiz bir erkek mi isterler acaba . soruyu birde böyle düşünelim . sizce ? erkek bayan meselesi değil bence bu hayatımızı biraz olsun kolaylaştırmak kanımca .
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.12-2011 01:45
ben şahsen kendim gibi işitme engelliyle evlenmek isterim
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları