Engelli erkekler neden engelsiz bayanları tercih ediyor?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 21.03-2011 17:06
Engelli evlenecek erkek adayı ,bayanın engelsiz veya az engelli olarak seçmesi doğal, neden derseniz cocuk doğurma ev işleri genelde bayanın üzerinde, burada evlenecek engelli erkeğin maddi durumu yerinde olması yeterlidir bence.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 21.03-2011 17:14
%45 engelliyim bitane çevremde engelli bayan yok bu bizim suçumuzmu
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 21.03-2011 17:20
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 21.03-2011 17:32
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.03-2011 21:36
faruk34 e
nasıl yani anlamakta zorlanıyorum!maddi anlamda zenginse neymiş kimmiş engelinin derecesi ne önemli değil yani öylemi?siz bayanları ne sanıyorsunuz?parası olunca her fedakarlığı yapmalı bayan yani?erkek olarak bunu doğru görmenizi bile yadırgadım inanın..bir bayan bu fedakarlığı yaparsa emin olun vicdanlı olduğu için yapar!ben ne para isterim ne mal..alın sizin olsun..bana huzur versin,mutlu olalım,hayatımızı doludolum yaşayalım yeter..pekçok kadın inanın bunu ister para değil!
sevgili joker
evlilik bir başkasını taşımak değildir bence..başkasını mutlu etmek için çabalamakta değildir..mutlu olan kişiler zaten evlenincede mutlu olur,mutlu eder..biz engelliler nedense hep başkasına taşıtmak istiyoruz kendimizi!beni idare etsin,evi idare etsin,çocuğu idare etsin,aileleri idare etsin..beyler böyle bakmayın nolur evliliğe..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.03-2011 21:50
önçelikle bu benim kendi görüsüm herkesin görüşüneden saygım var benim evlenecegim insan öncelikle engelli biri olur ancak tabi suda var kendim ortapedik engelli oldugum için kendi duruma yakın veya birbirimize destek verebileçek sayip cıkabilçek bir insanı secerim en azından bir tartışma olsa ne o benım lafıma alınır fazla nede ben onun lafına ama saglam bir bayan öyle laf etse kesinlikle altında kalınır onun için suda var davul bile dengi dengine güzeldir ama suda var tabi ALLAH bize neyi yazdıysa onu görecegiz onu duyacagız burda nedesek boş simdilik onun için ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse onu versin cümlemize inşş
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.03-2011 22:18
Evlilikte engelsiz olmak çok önemli herşey dış görünüş ve tiple alakalı gerisi boşş.
4 tane evim var. Işim var. Arabam var. Aylık 4000 tl gelirim var. Ama aşık olup arkadaşlık teklif ettigim hiç bir kız beni sevmedi. Ne yapalım saglık olsun.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.03-2011 22:32
sayın arkadaslar bu konu acık acık kendini belli edıyor tamamen kendıne baktırmak ve görüntü acısından düzgün bir vucutlu bayanın olması o bayanda bunları bile bile katlanıyor olması bu benım kişisel düşüncem
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.03-2011 22:39
feri beye..
anlamakta zorlandım ifadelerinizi..yani engelli erkek sadece bana baksın diyemi engelsiz bayan istiyo?görüntü güzelliği olsun diyede güzel engelsiz bayanı istiyo yani engelli erkek!öylemi?doğruysa bu tesbit..yazık olur o engelli erkeğe..çünkü bu niyetle evlenirse yarı yoldada bırakılır ...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.03-2011 22:59
belkide engelsiz bayanlar bizi tercih ediyor
))
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.03-2011 23:00
zaten çoguda yolda kalıyor er yada gec göruyoruz bunları
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.03-2011 23:03
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.03-2011 23:23
Engelli bir erkek olarak cevap vermekte en çok sıkıntı çektiğim ve cavap veremediğim sorulardan birisi.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.03-2011 00:05
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.03-2011 00:06
Bıdıknur kadın erkeğine hizmet etmeli ister engelli olsun ister engelsiz, hizmet etmek istemeyen evlenmez ,zorla değil
Şehirli tango kızlarından bahsetmiyorum, köyden bulacaksın helal süt emmiş ,değer kıymet bilen.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları