+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 4 5 6 7 8
Toplam 119 mesajın 106-119 arasındakiler
Engelliler aşık olur da, engelliye aşık olmak o kadar kolay mı!?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Ahmet kardeş;
    İlişkide esas denklik demişşin. Sen kendine denk birini arasan bulamazsın. Var mı sana layık olabilecek kadar mükemmel kız dünyada???

Peki var mı biz kızlar denk bay? Ya geçelim şu dünyanın benim ekseninde dönüyor kuruntularından. Herkes kendince mükemmel. Onun için kader, kısmet, nasip deyip boşverin.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Engelliler aşık olur hemde çok kolay yürekten severler. Engelliye ise aşık olmaktan çok maddi durumu iyiyse sahteden aşık olurlar, daha iyi bir hayat yaşayayım diye. Kimse engelliler gibi sevemez...

Engelliye tabiki aşık olunur. Yeter ki şu ''millet ne der, o ne der, bu ne der '' paronayasından kurtulsun millet. Yoksa ne efsane aşklar yaşanır, dudağı uçuklar milletin...

restless;

Öyle şeyler yazmışın ki, inan kendimi gördüm. Neden kendimi gördüğüm ise, tam 5 yıl ben bu acıları çektim. Aşık olurmuyum, olunurmuyum derken birde baktımki hayatıma biri girivermiş. Bir kendime bakıyorum, bir aileme, bir hayatıma girene bakıyorum bir ailesine... (Ben yürüyemiyorum kız, bu gün itibari ile karım ise yürüyor) nasıl bir araya geliriz diyorum. Ben istesem kızın ailesi istemeyecek, kız istese benim ailem istemeyecek! Aman bir göreceksiniz artık vs. vs. kafanız allak bullak. İnanın saçlarım döküldü EL ASIL VEL KELAM artık bizimkisi aşkmıdır yoksa sevgimidir veya yanlızlığı paylaşmakmıdır bendenmidir karşımdakindenmidir şöyleki Kim kimi bırakamıyor artık bilemeyeceğim. Bazı şeyleri görüp görmezden geldik, nasıl becerdiysek bunuda inanın bilmiyorum. İster kabul edin ister etmeyinmi dedik, nasıl olduysa şuan yaklaşık 3 yıldır evliyiz o kızla. Haaa demeden geçemeyeceğim, hani derler ya bir evin bir kızı, inanın öyle. İki tanede abisi var, şu zaman oldu sevildim sayıldım. İnşaallah benim durumumda olanlarda sevilsin sayılsın, sevilmiyorsakta canları sağ olsun nediyelim...

YAZINI OKUYUPTA BİŞEYLER YAZMADAN SELAM VERMEDEN GEÇİP GİTMEK OLMADI ARKADAŞIM SAYGILAR...
    Konu Durakoglu tarafından değiştirilmiştir (28.09-2010 Saat 19:32 ).

Arkadaşlar ilişkilerde şunu gözden kaçırmayalım...

Çevrenizdeki engeli olmayan insanların ilişkililerine bir bakın, onlarda birçok sorunla karşı karşıyalar. Aşkları karşılık bulmuyor, terkediliyorlar, aldatılıyorlar, birbirlerine pişman gözlerle bakıyorlar, kavga ediyorlar, birbirlerini öldürüyorlar vs. vs...

Engelli engelliyle olsun, engelli olmayan engelli olmayan olsun veya engelli olanla olmayan olsun... Bir ilişkide bunların hepsi olası sonuçlardır bence... Kendimizi dizilerin etkisine kaptırıp Leyla ile Mecnun dozunda aşklara hasret bırakmayalım bence...

Magazin konuluruna bakın hepsi yeni başlayan aşklarla başlayıp, birbirini aldatan, aşağılayan ayrılıklarla dolup taşıyor. Oysa o kişilerin maddi durumları çok iyi, sağlık durumları çok iyi, çok güzel ve yakışıklı kişiler ama onlarda bu sorunlarla karşı karşıyalar...

Bu tür şeylere çok takılmamak gerekir. İlişki bitecek noktaya geldiyse boşverin bitsin yerine yenisi gelir... Mutsuz olunacaksa mutsuz olmak için mutlaka bir neden bulunur. Mutluluk herkes için bulunması zor bir duygudur. İnsanlar sonsuz bir tatminsizlikle yaşarlar.
    İnsanların ihtiyaçları ve istekleri sınırsızdır...

çhehov;

Hım ben bu cevabı sevdim..

Leyla ile Mecnun aşkı olmasada sevgiye hala inanıyorum. Ve sevdikten sonra neden engelli engelsiz diye ayrılsın ki? Çevremde böyle bir çift var, biri engelli diğeri değil. Valla ben gıpta ile bakıyorum onların sevgilerine...

Aşk çok garip birşey, her an her şekilde herhangibiriyle oluverir... Mevlana ne demiş?

"Akıl aşkı tanımlarken, çamura batmış merkebe (eşek) benzer!"

Aşkta mantık aramak bence manasız... Öylece oluveren büyülü birşey!

Sadece ve sadece kendinizi düşünün. Engelli bayan, engelli beyle birlikteliğe karar verirlerse gerçek aşkı, gerçek sevgiyi saygıyı karşılıklı görebilirler. Ben mantıklı düşündüm ve savunduğum düşüncemi 10 yıl önce hayata geçirdim ve benim gibi engelli eşimle evlendim . İkimizinde aileleri evliliğimizi onaylamadılar ve hala ailelerimizle görüşmeden hayatımızı idame ediyoruz.
    Sizlerde gerçek sevgiyi ve aşkı kendi grubunuzda arayın.

Sirac;
    2 Yıl sonra uyuyan devi uyandırdın...

EcstaticA ve Lavinia Çok güzel ifade etmişler.

Benim eniştem koltuk değnekleri kullanıyor, eşi annemin dayısının kızı sapasağlam. (Artık bu da ne demekse) Enişteme kaçarak evlendi, şİmdi 17 yaşında bir kızları, 7-8 yaşlarında bir oğulları var. Kuzenlerimin hiçbir sorunu yok, eniştem ailede en çok sevilen-sayılan insanlardandır. Ben de çok severim, başarılı olmuş bir insandır.

Ben de Görme engelliyim. Bugüne kadar kız arkadaşlarım hep engelsiz insanlardı. Benim sağlık sorunum aramızda hiç sorun olmadı. Yanlız birkeresinde ailesi değil, fakat önceden benim arkadaşım olan bazı kıskanç insanlar bana diş geçiremedikleri için engelimle ilgili ileri-geri konuşmaya kadar vardırdılar işi. Ama ben de eski kız arkadaşım da bu saçmalıkları umursamadık. Çok sonra başka sebepden ayrıldık ama, bu konu bir sorun oluşturmadı.

Çevremde engelli olarak görülmeyen biriyim. Çoğu zaman arkadaşlarım unutur bile bunu. Bu konuda belki hem ailemin yetiştirme tarzı, hem de benim sosyal bir insan olmamın payı vardır diye düşünüyorum.

Benim nacizane düşüncem, biz ne kadar manevra kabiliyetinde engelsizlere yaklaşırsak, ne kadar engelimizi karşı tarafa hissettirmezsek (Saklarsak demiyorum yanlış anlaşılmasın), o kadar başarılı oluyoruz diye düşünüyorum.

Arkadaş, eğer gerçekten seviyorsa kişi aşık olur neden olmasın. Ben kendimden örnek vereyim; sevdiğim iki kız vardı sırasıyla önce birine sonra birine aşık oldum. Birincisi görme engelliydi ama o sevgiyi hak etmiyormuş gördüm. Diğeri bedensel engelli üstelik yaşı benden büyüktü ama oda beni kardeşi gibi gördüğünü söyledi. O gerçekten sevgiyi hakkediyordu. Dediğim gibi, yürekten severse kişi, engelliyi de sevebilir...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Nasıl olursak olalım, ilk önce güzele hayranlık duyuyoruz. Bu normal mi sizce? Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlısını nasip etsin...

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 4 5 6 7 8

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı